Şimdi Ara

Survivor 2022 (3536. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.013.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35343535353635373538
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
    hocam sen çok dikkatli ve iyi bir izleyicisin. bu yüzden tutarlılık olmadığı zaman dikkatini çekiyor. fakat bence tam olarak yanıldığın nokta burası. işin doğası zaten tutarlı olmaya müsait değil. tam tersi her şey makine gibi işlese kurgu olur.

oynanan parkurlar yapılan atışlar ekstrem değil fazlasıyla şansa bağlı, anlık gelişen şeyler. hikmetin 20 sayı almasında da,ademin çok iyi atıp sonra atamamasında da anormal bir şey yok. mesela messi dünyanın en iyi futbolcusu ama yeri geliyor kötü maç hatta sezon oynuyor. mutsuzdur, takıma uyum sağlayamamıştır formsuzdur vs milyon tane sebep olabilir.

her şeyin ötesinde yarışma üzerinde bu kadar detaylı bir kurgu yapmaya gerek yok zaten. böyle bir enerji harcamaları anlamsız olur. yeri geliyor oyunlar farkla bitiyor yeri geliyor başa baş gidiyor. kurgu olsa en başından ünlü erkekleri bu kadar zayıf gözükmez.

ha mesela bazı yarışmacılara göre atış seçiliyor dersin, bazıları parlatılıyor dersin veya şunu yarışmada tutup diğeri yollanacak dersin eyvallah derim. bu tarz dolaylı yoldan bazı müdahaleler olabilir ama oyunlar özelinde yaptığın kurgu yorumlarının temelinde bir hata var bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Birisi yazmış twitterda, perf 1. sisteminde kaybedene -1 -2 puan yazılsın. Böyle çok saçma oluyor hakkaten

• Naganzo N kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, sivilde arkadaş olan insanları bir araya getirmişler her gerginlik olduğunda biz zaten dışarıda arkadaşız yaa moduna giriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ne dikkatli izlemesi programda olan her olaya kurgu diyen bir arkadaşı ciddiye alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evohan kullanıcısına yanıt

Adem yenildi mi son oyunlarda? Ben yapımın ademi tek başına bırakıp ademe göre oyunlar oynandığını hatırlıyorum sonlarda.

2019'dan sonra uygulanmadı hiç bireysel dokunulmazlık oyunu saçma olduğunu anladılar demek ki uygulanmıyor artık. Erkeklerde hak yenme olayı olmuyor benim gördüğüm kadarıyla. Ama kadınlarda seda yapıyor mesala gönüllülerde. Evrim loser bir yarışmacıdır. Parkur olan oyunlarda hiç şansı yok o kadar yavaş ki çoğu parkur oyununda finish göremeden oyun bitiyor. Performans birincisinin yüzde ile belirlenmemesinin nedeni 5 oyuna çıkıp 5ini kazanan istatistik tutan adamın 15 oyuna çıkan 13ünü kazananın hakkını yememesi için.

• olur da bugün bora elenirse başkancılar gibi benim de survivor ım biter konuyla ilişkim kesilir

• Ergen diyince fanları ağlıyor ama bu ne ya  

OsesSurvitwitter
    “#Survivor #Survivor2022😏#Survivor2022AllStar Dizi replikleriyle konuşan arkadaşın, konseyde dizi setlerindeki kaprislerden bahsetmesine şaşırmadım https://t.co/KsTGOKLdHs”
    https://twitter.com/OsesSurvi/status/1505185647560122368?s=20&t=nd5lkOTCXlwwEkI3C0ri6w
  • Carentan_ kullanıcısına yanıt

Bakalım bu hafta kimden sopa yiyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

kolpa grubunun midesi geniştir hocam 1 oy 1 oydur derler sapıkhanı alırlar yanlarına  

• Ünlülerde, Berkan'ın dominasyonunu kırabilecek tek yarışmacı Batuhan, niyeyse ona karşı şansı tutuyor. Muhtemelen o da Berkan'ın dominasyonunu kırmaya en yakın yarışmacının kendisi olduğunu biliyor ama işler ters giderse üst üste Berkan'a yenilip madara olmaktan korkuyor. Bu korkaklıkla devam ederse bu sene 7. değil 17. olur.

• Carentan_ kullanıcısına yanıt

neyi saçma kardeşim halen çoğu survivorda oynatılıyor niye saçma olmadığını da anlattım işte bu sene program sıkışık demek ki adam sayısı da çok kaldırtırmışlar, hem konseyleri uzatıyorlar kavga gürültü çıksın diye ondan daha iyi reyting gelir düşüncesi ile, işlerine gelince öyle bir koyalarlarki :)

yüzdede olsada fazla oyuna çıktıkca ısınıyorsun hem elin alışıyor hem karşı rakibi daha iyi tanıyorsun her zaman çok oyuna çıkan avantajlı oluyor ve dediğim gibi o mücadele karşı takımla ama yenilince kendi içlerinden birini yazmaları gerekiyor o zaman içlerinde yarışmaları daha hakkaniyetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 20 Mart 2022; 12:6:37 >
  • Yağmur, Ardahan ve Bora'nın eleneceğini düşünürsek birleşmeden sonra kafamda kurduğum takımlar:

Kırmızı takım: Adem, Berkan, Anıl, Parviz, Mert, Yasin, Sema, Nagihan, Sude, Nisa, Evrim

Mavi takım: Atakan, Ogeday, Hikmet, Batuhan, Barış, Gökhan, Seda, Merve, Elif, Gizem, Ayşe

• evohan kullanıcısına yanıt

Dediğin mantıktan şunu çıkarıyorum normal dokunulmazlık oyununu da kendi takım arkadaşlarıyla oynamaları gerekiyor karşı takım diye birşey olmasın. Kendi içlerinde çarpışsınlar sürekli çünkü kendi içlerinden birini yazacaklar?

• Böyle olursa kırmızı takım güçlü olur bence.

• o niye öyle olsun ki, takım olarak kaybedince biri potaya girecek bu normal ama bu aynı zamanda bireysel bir yarışma olduğu için aralarında da bir mücadele olmalı ki ona göre kaybettikleri oyunda bazıları avantaj sağlasın

• Anche kullanıcısına yanıt

''oynanan parkurlar yapılan atışlar ekstrem değil fazlasıyla şansa bağlı, anlık gelişen şeyler. hikmetin 20 sayı almasında da,ademin çok iyi atıp sonra atamamasında da anormal bir şey yok.''

Atış mesafesi uzak olsa dünkü gibi 20-30 tane atış kaçırılmasını anlarım ama burda en çok şikayet ettiğimiz şeye rağmen 3 metrelik atışları her gün görmemize rağmen 20-30 tane atış kaçırılması falan mantıklı gelmeyen kısım. Üstelik bunu yapanlar da atış uzmanı olmuş kişiler. Bazen öylesine tuhaf atış sallıyorlar ki resmen atmak istemez gibi ya da umursamaz gibi. Garipsediğim noktalar orası. Yoksa atış mesafesi 2018 All Star'daki gibi falan olur bir nebze anlarım ama 2018'in ya da 2015'in yarısından daha düşük uzaklığa atış yapıyorlar. Exatlonla zaten kıyaslanacak seviyede değil. Yoksa herkesin yapamadığı saçmaladığı atışlar olur da soğukkanlı isimlerin parkurda büyük avantaj yarattıktan sonra 20-30 tane atış kaçırması soru işareti oluşturuyor.

Hiçbir yarışmacı All Star'da genel olarak çok yüksek performans sergileyemez ama birebir istatistiklerde de aşırı fark olmamasını kesinlikle ama kesinlikle yarışmacıların fanlarına göre şampiyonluk ateşinin sönmek istenmemesine bağlıyorum. Kurguya bağladığım kısım burası. Sonuçta ne kadar çok fan ne kadar çok fan çekişmesi o kadar sms demek Acun için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Mart 2022; 14:11:51 >

• Fragmanda yağmur ilk kez bu kadar ön planda demekki bugün yolcu uğurlar olsun yağmur bando.

• Bugün sürpriz olsa keşke ama zor. Toplu oylama olmamış olsa Mert’in eleneceğini düşünüyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ya bi yarışmacı koşturup koşturup parkur sonuna gelip sağa sola sallasa kaybetmek için belli olur salak değil o kadar insanlar. Survivora o kadar iyi bir oyuncu gelmedi gelmeyecek.

• snapsh0t. S kullanıcısına yanıt

Bana da öyle geldi. Berna da elenmeden önce evrimle adada konuşmaları falan baya gündem olduydu

• 
Sayfa: önceki 35343535353635373538
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.