< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (3191. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
herhangi bir duygusu yok,zayıflığı yok,turabi gibi ağlatamazsınız bu adamı.iblis bora kudurtma operasyonuna başlamıştır.
-
2015'te toplu SMS olmasa Merve finale bile kalamazdı. Toplu SMS saçmalığından sonra Hasan'ın çok daha fazla oy almasını gerektirecek olaylar oldu ama iş işten geçmişti...
-
Perviz in de kitlesi yok hocam. Azeriler oy veremiyor. Öyle olunca ülkede onu kendine çok yakın görende yok. Elendiği potayı hatırla aniden gitti zayıf ysrışçılara karşı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bora haksız gibi geldi bana yani fazla yukarıdan Adem’e sert tepkiler verdi. Konu da alakasız yeri ve zamanı değil.
Bora adem kavgasını gereksiz buldum ne oldu durduk yere yani
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yarın oyunda Hikmet yolu zor bulur dönünce kafa fena gidiyor Hikmet'in :))))
-
Furkan dede kavgaya danışıklı dövüş gibi diyor, acur yine kızacak buna 😀
Bora kıvama gelmeye başladı,görmek istediğimiz hareketler.Ne parkuru smsi ,kavga lazım kavga
-
Yasin görmedim fragmanda acaba diskalifiye mi oldu.
Azerbaycan'dan oy atılmaması doğru. Yoksa her kes oyunu ona verir. Finale kadar taşırlar, şampiyon bile yaparlar
-
adam herkesin içinde azar yiyip rezil olmaktan bıkmadı hocam, en son acun bağlanıp niyet okumayın falan dedi ama bu hala komplo teorisi peşinde
Aynen Yasin piyasada yok Acur yolladımı diycemde SMS e çıkardı onu
2017'de mağdur reyizi negatif reyiz Serhat ve İlhan çok ezdiler mağdur ettiler
-
Birleşmeye kadar dokunulmaz olanlar belli olduktan hemen sonra Adem-Bora arasında sorun çıkması manidar.
Pervizin kitlesi yok dedim zaten ama sadece Azerbaycanlıların da ona oy vereceğini sanmıyorum bizim halktan da alıyordur yine oy genel kitleden ama ne kadar tahmin edilemez. Fan kitlesi olmayan yarışmacılar için genel izleyici kime daha çok oy verir bilemeyiz
-
Fragmandaki Adem-Bora'lı kısımda Adem-Turabi kavgasını izler gibi oldum.
"Tayland'a gidiyorsun iki turist dövüyorsun..."
Ayı mükemmel ilerliyor. Hem Berkan'ın grubunda değil hem de Yasin'in grubunda. İki tarafla da çatışıyor yeri geldiğinde tartışıyor falan. Aslında Berkanla falan arası kötü değil ama şuanki çizgisi çok doğru. Kendini çok iyi soyutladı. Ogeday da aynısını yapma peşinde hatta Anıl da
-
Barış murat yağcı dan sonra en yakışıklı yarışmacı. Kendine göre bir tarzı var.
Acun yasin i diskalifiye etmez. Ha turabi ha bu yasin aynı mok. Bir sezon da 10 defa demiştir. Bak turabi bu saba son uyarım bir daha yaparsan gidersin diye. 2020 dede yasine aynısını dedi birkaç kez. Ama yasinin bu tavırlarından dolayı yasin i ünlülere göndereceğini sanıyorum. Karşılığında bir kişi gönüllülere geçirin derse al sana barış yasin veya Sercan yasin takası. Bu işte başı yanan yasin olur. Her dok. Da potada olur kesin. Karşısında da bir barış bir gökhan gelirse çarşı karışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X