Yasin ile Gökhan boşunu seyrettik |
Survivor 2022 (2937. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
BU NAGİHANA UYARI YOK MU NASIL LAFLAR BUNLAR KAÇ GÜNDÜR
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yürü be Nagi!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bora: geçmiş olsun nagi
Nagihan: geçirenler sağ olsun
Geçirenler sagolsun nedir ya
Ne uyarısı ya küfrediyor sanki.
Ama mert in gülüşüne 1 hafta aç kalaadık nagi noldu şimdi?
-
nagi haklı bunlar omurgasız. o zıplayıp duran sincap sercan ve tipiyle bir yere gelebilen playboy mert atakanın yamacında gezip duruyorlar
Ayı Hikmete ayı denince sansürlenmişti.
Onunla aynı şey değil bu.
Küçük enişte sallayıp duruyor bunun kankası Taner sapığı en azından sayı alır takıma fayda sağlardı bu ayda yılda bir sayı alsa götü başı oynuyor uçuyor sonra balonu inince ağlayıp sızlıyor.
Ah Hikmet bunu konseyde bir yakalasaydı Nihat-Pascal kavgası devede kulak kalırdı!...
Survivor Türkiyeyoutube
#Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2019’un bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Türkiye Kadrosu: Hakan Kanık, Sude Burcu, Yusuf Karakaya, Seda Ocak, Bora Edin, Ecem Onaran, Hikmet Tuğsuz, Kader Karakaya, Atakan Işıktutan, Melisa Emirbayer, Büşra Yalçın, Okay Köksal, Kaan Güvenilir, Sabriye Şengül, Emre Durak İşte Survivor Türkiye - Yunanistan: Yunanistan Kadrosu: İoulieta Kitrinou, Dimitra Vamvakousi, Afroditi Skafida, Dimitris Margaritis, Kyriakos Pelekanos, Panagiotis Konstantinidis, Spyros Gourdoupis, Dimitra Tsaganou, Nikos Kosmas, Ria Kolovou, Tony Stavratis, Nadia Mavroudea, Vasilis Simos, Elpida Meziridou, Vasilis Vasilikos, Katerina Dalaka, Patrick Ogunsoto #SurvivorTürkiyeYunanistan ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi.https://www.youtube.com/watch?v=whhwyJwmSxk -
Kalleş ve geçirmek mi daha ağır, ayı demek mi? Ayı Hikmet zaten kendine ayı lakabını takıyor ve söylüyor. Ayı kelimesinin sansürlenmesinin bir anlamı yok. Evet doğru aynı şey değil ikisi hakaret ayı hakaret değildir. Düzgün tezlerle gelin.
Ayrı takılmayacan KOLPA yasin, kibar yanında babuş yanında YENİ YANCIN MİKSER AYŞE yanında. Ne yalnızlığı allasen yaa.
-
adem süper konuştu nagehan a ama dişi yakarış cırlamaya devam edecek gibi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 25 Şubat 2022; 21:32:16 > -
malesef nisa ile ogeday ayağına sıktı.
ilk 4ü açıklıyorum.
badem
ogeday
seda
berkan
sonraki 4ü netleştirmedim.
sema/nagihan
satakan
sema/nagihan
batuhan
hikmet ve barış 2. 4lü için zorlayabilir. geri kalanların kaderi baştan yazılmış.
açıkçası batuhanın ilk4ü zorlayacağını düşünüyordum ama atış biraz kompleks olursa hiç yapamıyor. ilk8e giremeyedebilir.
ilk10a süpriz bir isim gireceğini sanmıyorum.
edit:tahmin yapıldığında 29 yarışmacı var.
edit2: nisa da ilk10 zorlayabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatif -- 25 Şubat 2022; 21:30:56 > -
yasin gökhan ardahan ayşe yanlarına evrimide çekecekler gibi bence kuvvetlenecekler, aslında nisayıda alırlar ama o yer cücesi oketay ve kumpas tayfasına yakışmış :)
-
Yasinle gökhan çocukça davranıyor yarışmaya mı geldiniz evcilik oynamaya mı anlamadım
anıla kılım
Acun, estra' da açıkladı ayı sadece senin benim sansürlü gördüğüm. Herif fazlasını bayağı dizmiş!...
Yürek olsa yazdıklarının yarısını adamın yüzüne söylerdi. Korkak bunlar ancak arkadan sallar durur! Hikmet bunu havalandırınca aklı gitti ayağa düştü Yasin manyağına bile başkanım demeye başladı!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEWMAN2007 -- 25 Şubat 2022; 21:33:12 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X