< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Survivor 2022 (2935. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Bu Acunun istatistikleri tutan gurubu ne iciyor acaba,galibiyet maglubiyet ssyılari dogru da yüzdeler niye yanlış 🤣🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şampiyon Sadık Ardahan Uzkanbaş!
-
Ben de Seda, Hikmet' ten uzak dururken ikizi Sema' nın Hikmet' e özel ilgisine şaşırıyorum?
Hikmet, Nagihan ve Sema ile aynı takımda yer alırsa el üstünde tutulur ve kuş sütü kuru üzüm bakarlar!
-
Belki birleşme zamanı 2 yarışmacının sms ile geri gelme durumu varmış. Yemre nin gönüllerden gelme şansı olabilir o zaman Ünlülerden de Furkan avantajlı bu zamana kadar.
Yazım yanlışı yapmışsın hocam doğrusu
sapık abazahan kızgınbaş olmalı.
bora ile hikmetin bu yusuf ile araları bozuktu. bora bir daha takılmam modundaydı hep.
Hikmet son zamanlarda Yusufla konuşuyor diye rahatsız olmaya başlamıştı sonra uzak durdu. 2019 kesitleri izlerken denk gelmiştim.
-
-
Berkan ilk üçte, kendini bozmazsa şampiyon.
-
-
kızgınbaş yerine azgınbaş desen daha kafiyeli olurdu hocam
Ağlama Jankat
E biz ne yapacağız şimdi? Başkan gitti, Dora Dayım gelmedi. Kimi destekleyeceğiz ki?
-
Ben Dr. Serhad ve Yasin vs. Hikmet kavgasından önce kameraya hareket çeken çalışan arasında kaldım hocam. Sms atma derdimizde olmaz.
-
Dominikte kıyasıya mücadele ayı az farkla önde
-
haribocu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 25 Şubat 2022; 20:44:31 > -
Bunu Twitter'da gördüm, izlerken aga be dedim...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Anlat Bakalım varmış.
BAŞKAAAAN BİİİZİİ TAAAN EYLEEEMEEEEE
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X