Şimdi Ara

Survivor 2022 (2934. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29322933293429352936
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

Yunus emreciler kolpa çetesini desteklemeye geçer twitterdan öyle yazmış abileri çünkü koyun misali. Kolpa şebek ve kibariye dışında herkes düşmanı olur onların :D

• bugünkü oyun leş gibi. sadece topaç gibi döneceklerse aşırı sıkıcı olur. kavga ve tartışma da yok belliki sakin geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek başına takılan ilk elenir.

Yunus kendisi zaten düşük oy potansiyeli var
    Yasin de anca acıtasyon yaparsa kendini kurtarabilir.
    Ateş olsalar kendi cürümleri kadar yer yakarlar.

Ben olsam en azından Berkan ile takılırdım en azından erken elenmezdim. Kaldı ki Berkan ile Yunus 2020 de çok güzel ayrılmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52EFC98FC -- 25 Şubat 2022; 14:54:41 >
  • haydaaa lan yunus emre mi elenmiş. ulan sörbaybırı izlemiyordum ama arada şuraya gelip capslere gülüyordum yazık oldu. üçkağıtçı cemal nerde ya? onun desteği olmayınca patladı valla. tüm suç onda.  

• ben bu bölümü pas geçiyorum arkadaşlar, fragmanı izlerken başım döndü. zaten bu tarz şeylerde sürekli kriz geçiriyorum epilepsi değil ama   şuan bunları yazarken başım dönüyor. ne kadar saçma oyun varsa koymuş acun bu sene.

•  

Ardahan' da var unutmuşum. O da ilk potada erken gidicilerden olabilir!

• Tanıtımdaki oyunu sevdim. Sene sanki 2006 Türkiye - Yunanistan. Teymuralp oradan çarkı doğru devinim ile az güç kullanarak nasıl döndürüp durdurulacağını falan söyleyecekmiş gibi sanki...

3 saat süren 35 rounda kadar uzayabilen parkurları izlemiyorum ve sevmiyorum da. Bu tarz oyunların daha kaliteli hallerini 2005-2007 arasındaki tarzda oyunlar görmek isterim açıkçası. Koş koş koş, at at at. 35 kere bunu izlemek haftanın her günü bence sıkıcı.

Sen ne düşünüyorsun @zorradam

• 2006 yılında ormanda oynanan bir takim oyunu vardı aklima onu getirdiniz hocam pantalis selim derya nadya ve tabiki teymuralp başkan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor böyle tayfa görmedi, kartlar yeniden karılacak Cadde Tayfaya akbil basılacak

PATATES TAYFA:
    Kolpa
    Papatya
    Ahtapot
    Kibar Feyzo

• zorradam kullanıcısına yanıt

Maşallah bu ne hafıza?

Var mı youtube 'da videosu acaba?

• Bence bugün ki ödül oyunu güzel ya komik şeyler çıkabilir ortaya. Ademin yine başı dolanacak ulan acur.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Kim bunlar hocam?

Evrim ve Berna' nın lakapları nedir?

• onur2034 kullanıcısına yanıt

Normal dir hocam çöp çöpü çeker.

• mactotherack kullanıcısına yanıt

Özünde iyi çocuk ana kendini acaip kasıyor ortaya jöle ve itici bir tip çıkıyor. Ama hakkını vermek lazım şu an en iyisi o.

• Sınırsız ban yemiş hocam üçkağıtçı. Hakim admine o kadar dil döktük cemal olmadan olmaz 2 mandal verelim üçkağıtçı yı bize geri ver diye. Kabul görmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 25 Şubat 2022; 16:15:6 >
  • NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Zor ile böcük hocam ayaklı kütüphane gibi maşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidarxx -- 25 Şubat 2022; 16:15:40 >
  • Bora'yla Hikmet'in arası neden bozulmuştu?

• Survivor dada bir iyi bir kötüydü ler ama asıl dışardayken sanırım. Ben seda hikmet nasıl bu kadar bozulmuş ona şaşırıyorum.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

haydaa keşke adminler kendilerini banlasalar da bizde kurtulsak onlarda.

• Sorma hocam büyük bir soykırım yaşadık birde yemre ciler de küstü. Forum da in cin top oynuyor.

• 
Sayfa: önceki 29322933293429352936
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.