Şimdi Ara

Survivor 2022 (2933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29312932293329342935
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorradam kullanıcısına yanıt

Mert, Merve, Ayşe ve Sude en zayıf pota olur potansiyel olarak!

Survivor  2022 

• zero fear kullanıcısına yanıt

Survivor  2022 

Aynen lafla peynir gemisi yürümüyor, pamuk eller cebe olmalıydı!

Survivor  2022 

Oynanacak oyun da önemli misal gülle atma konursa Hikmet rakipsiz olur.

Su parkurunda güçlü isimler var. Kara parkurunda koşucular avantajlı. Veya bol sürünme olursa Barış ve Hikmet sıfır çekebilir.

Ogeday, Berkan, Adem ve Batuhan her parkurda ortalama ve üstü bir performans veriyor.

Kadınlarda Nagihan ve Sema olabilir. Seda' da diğer taraftan gelebilir. Sema kadınlarda şu an en iyisi gibi?

Survivor  2022 

Kaptanlı sistem hareket ve bereket getirir, takımlar bayağı dengelenir.

Boş beleş gezenler kolay ayıklanır ve elenir. Hararetle talep ediyoruz.

Survivor  2022 

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022

• Carentan_ kullanıcısına yanıt

Aynı fikirdeyim Barış' ı ondan daha kalın Hikmet bile topaca çevirdi.

Kimi oyunlarda parviz, mert ve sercan ile en kolay lokma.

Dişine göre rakip Yasin gibi o da gidince Barış nal toplar, erkeklerin Berna' sı olur. Bolca potaya gider en sonunda gider.

Zaten onun ağabeyi ve akıl hocası Adem varken Barış kim yaw? Barış' ı survivor' a sokan ve Maltepe' deki salonunda hazırlayan Adem' dir. Buraya da not düşelim. Ustaya saygı!

Survivor  2022 

• Bu potada Yunus Emre yerine Hikmet olsa, Hikmet gidecekti, survivorda birkaç hafta daha fazla kalmak isteyenlerin yalakalıkları sayesinde son 10a kalacak isimlerden bir pota yapıldı. Yunus Emre'ler, Erdi'ler, Dora Dayı'lar ve niceleri Survivor'ın en güzel renkleridir, sizler istediğiniz kadar keyiflenin, gönüllerin şampiyonu olamayacak kişiler her zaman kaybedecektir. Ayrıca Hikmet'in de ayrı bir renk olduğunu unutmadan eklemek isterim ki o kadar vasat, işe yaramaz ve figüran tip varken böyle bir pota için çok ama çok erkendi.

• delpieroalk kullanıcısına yanıt

Mahallenin başından bela eksik olmayan hızlı abileri vardır, başına bir müsibet geldikten sonra üzerlerine şok bir olgunluk çöker. Dine yönelip daha münzevi bir yaşam tarzına adapte olmaya çalışırlar. Hikmet'in başına gelen müsibet sakatlığı mıydı bilmiyorum ama Hikmet bahsettiğim tipe uyuyor. Strateji de yapıyor olabilir tabii Survivor  2022 

• Bu arada Hikmet trollüğü çok yanlış anlamış olabilir, adam trol teknesi gibi balık tutuyor Survivor  2022 

• delpieroalk kullanıcısına yanıt

Hocam

Seneye dh survivor 2023 konusunu açmayı düşünüyorsan buraya değil eskisi gibi diziler belgeseller bölümüne açarmısın?

• NEWMAN2007 N kullanıcısına yanıt

Çok net Sude elenir bu potada.

• Survivor  2022

Yunus Emre Başkan'ın hatırasını yaşatmak için, onun intikamının alınması için Yasin ve Gökhan'a sahip çıkalım.

Yunus Emre, Yasin ve Gökhan sevenleri olarak birlik olalım, kolejli tayfayı teker teker gönderelim.

• by_nct B kullanıcısına yanıt

berkan necati

• trambolin öyle bir hissiyat verebilir Survivor  2022 

• onur2034 kullanıcısına yanıt

Kolpalarla takıldığım için performansımda kötü olduğu için elendim diyeceğine dediğine bak arkasından geliyor diğer ikisi merak etmesin :D

• Ah lan acur adamların hayatta bi zevki vardı yunus emrenin fotosunu gifini atıyolardı onu ekranda görünce ekranı öpüyolardı. Ellerinden aldın herşeyi küstüler gittiler Survivor  2022 

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

Hayır düşünmüyorum 2022 için başlık açmıştım lakin 2022 konum silindi, sebebi de 2022'ye çok var yazmışlar, ben 2021'le de yeteri kadar uğraşamadım. Zorro yapmaya devam etsin güzel yapıyor, zaten ben açarsam yine silerler :)

• Bu Berkan'a insan bi iyi diyor bir kötü diyor, yakında Jöle Berkan diye burada fotoşoplu resimler göreceğimizi düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 29312932293329342935
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.