kulis faaliyetiyle potaya girmez diye düşünüyorum |
Survivor 2022 (2931. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
olur mu bilmiyorum ama bu isimlerden rastgele bir dörtlü pota hayal ettim
-
Seyretmekten keyif aldığım tüm survivor senelerinden 4 yarışmacı dan 3u kaldı berna hikmet bora ,yunusemreye çok üzüldüm kalabileydi çok keyifli reelite izleyecektik ondan 4den biri gitti kendisine önündeki yaşamında başarılar dilerim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fragman nerde Acunnn
saat kaç oldu yaaaaaaaaa
-
Hedefler güncellendi zor bir hedefe doğru 50 günümüz var
-
Bu hafta bireysel sembol var galiba. Sema ve Berkan istatistikte ilk sırada. Bu hafta istedikleri bir yarışmacı ile bireysel oynayacaklar. Berkan’ı bilmem ama Sema kesin Berna’yı seçer.
listesinin en tepesindeki en alttakiyle eşleşecek sanırım.
-
Forumda 3 günlük yas ilan edilmesini beklerdim.. Sadece buradakiler SMS gönderse adam elenmezdi zaten. Fos çıktınız beyler :)
Yeni bölüm fragmanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 24 Şubat 2022; 23:24:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
seçme hakkını alacak yarışmacılar sırasıyla
Kadınlarda
Sema
Elif
Nagihan
Sude
Merve
Seda
Birsen
Erkeklerde
Berkan
Adem
Ogeday
Bora
Anıl
parviz
batuhan
Benim tahmini eşleşmelerim
Sema / Berna
Elif / Evrim
Nagihan / Yağmur
Sude / Aşkım
Merve / Gizem
Seda / Ayşe
Birsen / Nisa
şeklinde olur gibi
Erkeklerde
Erkeklerde 15 kişi var 1.tur 1.sıradaki berkan tur atlar otomatik
Adem / Gökhan
Ogeday / Mert
Bora / Hikmet
Anıl / Sercan
Parviz / Ardahan
Batuhan / Yasin
Atakan / Barış
2.tur tahminlerim
Sema / Nisa
Elif / Seda
Nagihan / Merve
Sude / Elenenler arasında en yüksek kazanma oranlı Birsen 2.turda olur
erkekler
Berkan/Atakan
Adem/Batuhan
Ogeday/Parviz
Bora/Anıl
3.tur
Sema/Birsen
Elif/Seda
bu eşleşmelerden Sema ve Seda dokunulmazlık alır diyorum
erkekler
Berkan/Adem
Ogeday/Bora
bu eşleşmelerden adem/ogeday dokunulmazlık alır diyorum
-
Al bide burdan bak sanki çok bişey değişiyormuş gibi.
-
yarınki oyun efsaneymiş yalnız güzel
-
Yarınki bölüm de sıkıcı olacak galiba, oyun çok durağan görünüyor. Ayrıca Atakan, Gizem'in yazılmasında şaibe var diyor. Komik görünüyor artık, koruduğu kişinin performansı olsa bir şey demeyeceğim.
Fragmanda hava karanlıktı. Oyun kesin 3.tura kalmış belli. Yine Ünlüler’in kadınları, Gönüllüler’in erkekleri almıştır kesin.
Hocam parkur olmayınca barış şov yapar gibi geldi galiba size :D
-
ben birleşmeden sonra kaptanlı sisteme geçileceğini düşünüyorum takımların sabit kalması birleşmeden sonra yarışma dinamiklerini etkiler özellikle allstar sezonunda kaptanlığı kazanmak önemli olur kaptanların takım seçimlerinde mutlak ve mutlak smsde elebileyeceğini düşündüğü 2 3 ismi takımlarına katmak isteyeceklerini düşünüyorum yani 2020 sezonunun aksine performansı iyi olanı seçeyim değilde olası bir yenilgide potada eleyebileceğim ismi yanıma alayım düşüncesi ağır basacaktır
-
Bence uzun boylulara bakmayan bir oyun.
Fragmanı izlemiş barış best off ta gibi duruyor ya ondan dedim yoksa izlemez bölümü
-
hocam barışın performansını yorumlamak için erken yarışma çok kalabalık ne zamanki yarışmacılar günde 3 oyuna çıkmaya başlar o zaman gerçek performansları görürüz 30 yarışmacı varken çıkıp sürekli oyun ve ritim yakalamasını beklemek doğru değil
barışın asıl performans olarak çıkış yapacağı dönem son 16 yarışmacı ve sonrası normalde bir yarışmacı için son 16'da açılmak güç bir durum çünkü birinci ikinci olmazsa üçüncü potada gidersin barışın elenme ihtimali olmadığı için oyun performansını arttırmak için önünde nerden baksanız 8 haftalık daha kredisi var bu krediye sahip yarışmadaki 3-4 isimden birisi ve bence kredisi en yüksek olanı barış o yüzden performansı için erken konuşmayalım derim zaman var
-
Evrim'i eleyenler var
Yapmayın üzülürsünüz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X