Acun dün ekstra' ya çıktı söylediğine göre sabah gelmiş İstanbul' a !... Bu durumda yarın izleyeceğimiz bölüm ne zaman çekilmiş olabilir ve kaç gün arayla yeni bölüm seyrediyoruz? |
Survivor 2022 (2929. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Haftaya çok güzel bir oyun oynanacak. Spoiler değil sadece yunan survivor da oynandığını gördüm. Seneler sonra ilk defa oynanacak bu oyun sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
burda yasine laf edenlerin alayı ayı hikmetçiler. başkanı yollayarak yılanın başını kestiler. şimdi de ilerde sorun cıkmasın diye yasini de harcamak istiyolar ama yemezler. başkanın intikamı A-LI-NA-CAK
-
yasin obuz taner tolga tarlacı vol2dir BUM
Forumun havasından bahsediyorum mis gibi hava var papatyalar açıyor bahar havası
Daha şubat ayındayız Yasin'in yancısı papatya gitti Şubat ayında elenen adamı desteklediler. daha Mart var Nisan var Haziran'a kadar yolu var
papatyacılar yasine oy verse ne olur daha kendi adaylarını koruyamadılar :D
-
başkanın şubat ayında elenmesinin bir önemi yok kardeş. türk halkının cogunlugu başkanımızın incelerini anlayabilecek kapasitede değilse bu ne bizim suçumuz ne de başkanın.
-
yasinin oyu tek başına yeter zaten kimsenin sms'ine ihtiyacı yok ki. şu an yarışmada yasini potada gönderebilecek tek bir yarışmacı dahi yok. 2020 gibi rekor kıran bir senede 3. oldu adam. o seneden yasinden cok oy alan cemalcan su an yok, barış da eski barış değil ve oyları ademe bölündü.
-
erkek yarışmacı olarak kötü olduğunu söyleyebilirim performansının gökhan ve yasininde kötü mesala performansı zaten bu üç ismin altında erkek yarışmacı yok daha kötü performansta. Reality kısmına gelirsek görüldüğü gibi adada kalmanı sağlamıyor sadece seyir zevki veriyor. Nagihan için yanlış düşünüyorsun ben bu potada birinci çıktığını düşünüyorum yasin yunus emre gökhan bi grup olduğu için sevenleri de aynı zaten oy gelecek başka bir yer yok oylar bölündü. Performans ve oy gelme potansiyeli olarak nagihana gelen oy çok çok üsttedir ki allstar finalisti nagihan. Oyuna çıkamadı muhabbetine de katılmıyorum yunus emrenin dışarıda kaldığı hiç bir oyun yok zaten zayıf olduğunu bildikleri için hep seçtiler yarışmaya sonradan katıldığı halde 48 oyuna çıkmış gözüküyor gayet yeterli kendini göstermek için. Pervize de kimse seçme yaptırmıyor 2-3 kere 1. çıktı. İyi bir yarışmacı için bu da problem değil onu da atladık. Ünlülerin en iyi erkeği adem 3 kere oynamış sadece onla diğerleri ortalama bir yarışmacı hatta ortalamanın altında çoğu seçme konusunda da bi önemi yok yeterki oynasın ki yunus emre hep oynadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carentan_ -- 24 Şubat 2022; 19:4:47 >
-
Yunus emrenin intikamını kolpa maymun mu alacak günün esprisi. Onun yüzünden elendi yunus emre zaten
-
Twitterda şebek kitlesi yunus emrenin fanlarını kendine çekebilmek için bi yerlerini yırtıyor işte intikam adalet vs. kafayı yersin
-
yunus emre'nin forumda ve ekşi sözlük dışında pek destekleyeni olduğunu sanmıyorum, az birazda twitter'da fanı vardır genel izleyici yunus'u desteklemiyor, kolpa yasin'in de elenmesi yakındır inş. yakında güçlü bir potaya girerse kolpa yasin birleşmeyi bile göremez, zaten en geç nisan'ın ortalarında elenir diye tahmin ediyorum.
2020'de izlerken de özellikle twitteri takiplerdim bu yıl da takipliyorum. Yasin'e kimin oy attığını inanın çözemedim. Yasin paylaşımlarının nerdeyse tamamı az beğenili. Adam hem Yasin'i hem Yunus'u hem Gökhan'ı aynı resimde paylaşıyor o bile düzgün beğeni almıyor. Yasin hakkında okuduğum yorumların neredeyse tamamı olumsuz. Bu elemanın Acunla ilişkisini felaket merak ediyorum.
-
-
@Metz arada hariboculara sevabına caps mı yapsak adamlarda ne gifçi ne var capsi ve ne editci var yokluktan döngüye giriyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X