görüşürüz hocam |
Survivor 2022 (255. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
-
https://twitter.com/srvnostalji/status/1267178859981651968
Şu fragmana bak, bir de şimdi fragman diye verilen şeye bak. Parkur bile gösterilmemiş. Nereden nereye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hatta şimdi aklıma geldi sadece old tayfa hatırlar,
seni şampiyon yapmayacağız maydın capsi paylaşan komik bir arkadaş vardı.
sadece 2016 sezonunda gözüken, uzun mantıklı paragraflar yazan biri vardı sonrası kayıp.
2015 sezonunun son 1 ayında foruma gelen merveyi destekleyen bayan arkadaş vardı o da kayıp.
yine 15 sezonunda hakanı destekleyen 2-3 hesap vardı hatta bir tanesinin nicki hakancıyız idi.
lornemalvo atakanı desteklerdi, efendiı iyi bir arkadaştı belki gelir bu sezon
vay be zaman hızlı geçiyor
Merhaba hocam nasılsınız ? Beni unutmadığınız için teşekkür ederim. Survivor izlemeyi yıllar önce bıraktım. Bu sene istesem de izleyemem 1 ay sonra yurt dışına taşınacağım için hiç vaktim ve imkanım olmayacak.
Buradan eski tayfaya selamlar. Ha unutmadan gönüllerin şampiyonu Hasan Yalnızoğlu'na da selam olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 14 Ocak 2022; 21:6:6 > -
2017 yılı mesajları yeniden sayılsın ilk ona giremedigim bir sezon olmaması lazım
@Alpha Centauri hocam kim kimi destekliyoru eksiksiz hatırlamanız adeta gözlerimi doldurdu
-
Aga b. Anıl Sins dedin eski günler geldi aklıma. Adeta flashback yaşadım. Ne severdim üstadı. Ergen ittifakını yerle bir etmişti.
@12 Angry Men senin adına mutlu olduk hocam umarım sizde çok mutlu olursunuz gittiginiz yerde
eski forumdaşları bir arada görmek çok güzel oldu özlemişiz sizi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 14 Ocak 2022; 21:10:50 > -
funky’den hep şüphelenmişimdir gizli turabi sever bence
Konu nostalji kuşağı olmuş Benim favorim 2015'teki Doğukan'in Hakanlari (ya da Hakanlarin Doğukan'i) satışı. Forum adeta savaş alanı olmuştu
Yıllardır her sene Survivor konularına bakarım (2019 ve 2021 hariç) 2015 bana göre açık ara en zevklisiydi.
Tüm Hakan fan club üyelerine selam olsun
Ben o sezon çok az yazabiliyordum konuya şehir dışındaydım
Daha ilk bölümden sakatlık mı? Neyse, yine fragman abartısı tabii ki. Ergen Barış’cılar ağlamaya başlamış bile.
Seni şampiyon yapmayacağız maydın capsi atan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 14 Ocak 2022; 21:8:51 >
iki geceyi unutamıyorum survivorda hakanın anılı ve 2018'de merveyi eledigi potaları bu fragmanın yayınlandıgı gün bu 2 anı hayal etmiştim birisi 2015'de birisi 2018'de gerçekleşmişti bu fragmanın her saniyesi aklımdadır o yüzden
-
Yazdım ama çok değildi hocam hasan ve bozok postları atıyordum şehir dışındaydım fazla giremiyordum siteye
-
Kardeş konuya gel sezon başlıyor sensiz survivor olmaz
2018'de o kadar yorum yapmış mıyım yaaa vay beeee BarDur içindir muhtemelen
-
Ben de bu sezonla birlikte son vermeyi düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X