vay be. @Acun_Ilıcalı vardı bozok trollü. onu hatırladım :D @YunusEmreBaşkan da gözükmüyor da ortalıkta. @LorneMalvo da bırakmış. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Ocak 2022; 20:38:43 > |
Survivor 2022 (254. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Ocak 2022; 20:37:45 > -
şimdi eskileri görünce merak ettim,
eski sezonlardan lornemalvo,volpenetto,esmerbuyucu,acun_ılıcalı, maracanna falan vardı. epeydir görmüyorum buralarda, onlar da gelse güzel bir jubile sezon olurdu
berk doğan hariç o gelmesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
2015'te abartı post atmamışım demek ki
Berk Doğan o sezon kankimdi ikimizde Merve'yi destekliyorduk
Hayret Merve bu sezon var Berk yok
-mustafa ve delikanlı adam ikisi de takdir edilmeyi hak ediyorlardı inatla aynı postu attılar bak 800 tane atmışlar ayakta alkışlarım ben böyle forum kullanıcısını
@12 Angry Men yorumlarını okumak keyifliydi geri döner belki
@MERNEPTAH hocam geri dönecek bu sezon konunun başlarında konuşmuştuk saglam survivor izleyicisidir.
@IcyTea Lemon 2015'de bazen tek başına konuyu ayakta tutardı ama uzun zamandır denk gelmiyorum forumda kendisine
berki alıntılamaya gerek yok merve bir tane bireysel kolye kazanır kazanmaz konuya gelir
paragrafcıyı da alıntılamaya gerek yok o bizi bulur zaten
-
Sen 2015'te konuda yazmadın mı?
2017 var mı?
Atayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam zahmet olmazsa 2016/17/18/20 bu dört yılıda merak ettim
-
-
-
-
2015ten kim kimi destekliyordu
Ben, Merve Aydın
Zorradam, Hakan
Anche, Hakan
Ktulgar, Doğukan
Funky-nd, emin değilim Serenay olabilir
Lady Slyvanas, Serenay
Berk Doğan, Merve Aydın
Esmerbuyucu, Merve
12 angry men, Hasan
Lorne Malvo, Hasan
Acun ılıcalı, Bozok
Lincoln Burrows, Hasan
Mustafa, Tabii ki Turabi
Merneptah, Hasan
İssho, Hasan ve Merve
Stan Marsh, Hasan
Maracanna, Merve Aydın
Değerli dostum ilk önce saygılar sunarım her zamanki gibi burdaki eş dost ve sen dahil olmak üzere bu sezonda eğlenip stres atacağız bu zornulke gunlerindenl bir nebzede olsa stresten uzak güzel bir yarışma ve kaos izleriz yarın görüşmek üzere kardeşimquote:
Orijinalden alıntı: zorradam-mustafa ve delikanlı adam ikisi de takdir edilmeyi hak ediyorlardı inatla aynı postu attılar bak 800 tane atmışlar ayakta alkışlarım ben böyle forum kullanıcısını
@12 Angry Men yorumlarını okumak keyifliydi geri döner belki
@MERNEPTAH hocam geri dönecek bu sezon konunun başlarında konuşmuştuk saglam survivor izleyicisidir.
@IcyTea Lemon 2015'de bazen tek başına konuyu ayakta tutardı ama uzun zamandır denk gelmiyorum forumda kendisine
berki alıntılamaya gerek yok merve bir tane bireysel kolye kazanır kazanmaz konuya gelir
paragrafcıyı da alıntılamaya gerek yok o bizi bulur zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
2017'de nasıl ilk 10 yapamamışım ben şaşkınlık içindeyim
-
-
Hoşgeldin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X