Hocam onu bende yapıyorum ama uzun süre foruma girmediğim zaman çok şey konuşulmuş oluyor konuya cevap yazdığımız zaman hepsini tek mesajda birleştiremiyorum en azından mobilde zor oluyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 14 Ocak 2022; 19:58:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (253. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
bravo hocam
-
Öyle hastaları bende tasvip etmiyorum hocam. Överken ve gömerken şirazeyi kaçırmamak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o tür durumlarda ayrı ayrı mesajlar atılabilir ama iki farklı konuda yorum yapılırken iki ayrı mesaj olarak floodlayıp atmak forumun okunurlugunu düşürüyor benim flooddan kastım oydu yoksa dedigin gibi bazen bana 5 6 alıntı geliyor mecburen mobilde tek tek cevapladıgım oluyor o tür durumlar için mecburen floodladıgımız oluyor
-
İkinci tanıtım gelir mi
-
Hocam çok güzel anlatmışsın canım çekti
umtyvzyoutube
Beklenen video geçte olsa sonunda geldi Talihsizce sakatlanmasına rağmen sakat sakat oynadığı üstün performansla efsane olan Barış Murat Yağcının kazandığı tüm oyunlar not: Videoda avantaj oyunları, anlar bakalım, bil bakalım ve acun medya ile olan karşılaşmalar dahil edilmemiştir... #barışmuratyağcı #survivor2020 #bmyfchttps://youtu.be/XLgk3HZ1Vtcbu videoyu her izledigimden içimdeki şair dışarı çıkıyor blackcım sana da tavsiye ederim hem 2020 nostaljisi olur
-
Bireysel dokunulmazlık geri gelmiş gibi oluyor güzel uygulama.
-
Bende aynı aslında gece bir giriyorum 5.10 sayfa atlamış okurken orda yazanları aluntılouarsk sona geliyorum. Birde bakıyorum peşpeşe 19 mesaj olmuş.
1 kere izliyeuim dedim ne tadı var ne tuzu. Millet ne anlıyor da o kadar seyrediyor anlamadım gitti. Göz6 bile daha heyecanlıydı bundan.
öyle bir şey varsa cidden allstar olacak demektir bu yarışma birleşmeden sonra potaya girmemek için ne performanslar izleriz offf şimdiden o günün hayalini kurdum
-
Ayı Hikmet, yarın mağdurları hayata küstürmüş diyorlar
Evet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ekibe bak şampiyonlar ligi
2015
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X