Şimdi Ara

Survivor 2022 (251. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Batuhan mağdurunu destekleyenler sınırsın banlansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zoro merak ettim. Bu konuda en çok yazanlar top 10 kolayca oluşturuluyor mu. Yada ysparmısınız.

• bidarxx kullanıcısına yanıt
    Ilk besi forum gosteriyor daha fazlasini biz goremiyoruz diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorradam kullanıcısına yanıt

Ama sadece bu konu değil mi. Paylaşırmısın merak ettim.

Olur top 5 de yeterli. Ara sıra onuda paylaş teşvik olsun.

• Başlamasına 1 gün kaldı geldi çattı walla. Yarın ilk mağdur dondurmacı barışı izliyeceğiz.

Survivor  2022

• Barış , adem , batuhan mağdurlarından sizce hangisi ilk elenir

• Survivor  2022Survivor Türkiyeyoutube
    SURVİVOR ALL-STAR 2022 1.BÖLÜM FRAGMANI #Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022'in bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. #Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım #Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. #Survivor2022 #SurvivorTürkiye #SurvivorAllStar
    https://www.youtube.com/watch?v=mJ7y2-FB2KM&ab_channel=SurvivorT%C3%BCrkiye

Batuhan'ın parayla tuttuğu fanları yine Youtube altında algı yapmaya başlamışlar.

Filiz Demirkapu

9 saat önce

Batuhan parkuru inceliyor bu çocuk bu işi ciddiye alıyor ve ben böyle azimli insanları çok severim desteğim bu sene Batuhan dan yana. Karakterini de beğeniyorum.Dobra ve samimi.Barisa da geçmiş olsun. Ama desteğim Batuhan a

Vahdettin Evren

16 saat önce

Batuhan karacakaya 2021 sezonuna gerek karakteriyle, başarısıyla, dürüstlüğüyle, azmiyle, duruşuyla, saygısıyla, doğruluğuyla, Efendiliğiyle, kimsenin boyundurluğu altına girmemesiyle, gerekse verdiği mücadelesiyle (şampiyon olmasa bile) imzasını attı ve en çok konuşulan ismi oldu. Survivor all star 2022 sezonunaysa hakkı olan survivor şampiyonluğunu almaya geliyor. Biz destekçileri de her zaman yanındayız

Yasemin Okumus

18 saat önce

0:51 saniye de herkes şok içinde Nagihan acuna şoka girdiğini anlatıyor Batuhan arkadan parkuru inceliyip şuradan atlarım burdan geçerim saniye kazanirim diye parkuru analiz ediyor bu ne disiplin bu ne survivor aşkı bu sene SENCİYİZ BE BATUHAN

HASTA BUNLAR HASTA Survivor  2022 

Of olamaz ya daha fazla çaba göstermem lazım Survivor  2022 

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Parkuru inceliyormuş bak sen ne mükemmel ne muhteşem bir yarışmacı oyuncu mağdurhan offf süper kesin o parkuru incelemesiyle her oyunda 2de 2 3te 3 yapacak Survivor  2022 

• Alinda98 kullanıcısına yanıt

Ben kendimi direk top 5 de görüyordum. 5.bile olmamışım. Bende çok çalışmam lazım.

Hocam bence bunuda paylaş haftada 1. Walla bak ben çok teşvik oldum daha da çalışacağım.

• Ağır işsizlikten merak ettim gece 1.sayfadan başlayıp son sayfaya kadar tek tek toplayacağım. Bakayım top5 e ne kadar uzağım.

• Bidarx her seyi yap flood yapma tansiyonum sekerim kollestrol ne varsa tavan oldum

Survivor  2022 Survivor  2022

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam adam parkura bakıyor diye linçlemiyorsun umarım. Bu başka seviye çünkü

Aynen hocam parayla fan tutmuş 2-3 kuruş fazla sıkıştırmış demiş arada Barış ı da översiniz diye.

• the__executioner__ kullanıcısına yanıt

GEL BANLA KARDEŞİM,, GEL BANLA !!

• 
Sayfa: önceki 249250251252253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.