< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (249. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
2020 de helikopter kaldirdiklari pist sanırım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sjw tayfayı kudurttuğu için bir kez daha gurur duydum Batuhan Başkan'la.
Onedio'ya bak hadi kardeşim gidin kızları tavlamanın 10 kuralı diye makale yayınlayın sitenizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 14 Ocak 2022; 17:5:47 > -
SJW tayfa artı sırf batuyu sevmediği için linç edenler utansın diyeceğim de utanma duyguları olsa böyle olmazlardı.
-
cidden çok tuhaf adam benim görüşüm diye üzerine basa basa söylüyor zaten bunu savunun diye örgütlemiyor kimseyi. düşünce özgürlüğü , fikir özgürlüğü edebiyatı yapıyorlar birde eleştiren insanlar.
-
Hocam arada kasıtlı,Başkan’ı karalamak için yorum yapanlar ve gördüğü her yoruma düşünmeden inanan koyunlar çoğunluktadır diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Batuhan hakkında bu kadar konuşma zahmetine girilecek birisi değil hocalar ne uzattınız ya bu adam geçen sene Survivor ın kaçıncısıydı 10 mu 11 mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kudurma zıpır dayından iyi.
-
Konuyu seninle beraber Alinda açtı, linç ettiniz çocuğu şimdi de konuyu kapatın diyorsun.
-
Ben konu falan açmadım uydurma zıpır
Şu an Twitter’da survivor ile ilgili tweetlere bakarsanız %50’si Batuhan,%50’si geri kalanlar. O yüzden diğer yarışmacı fanları Batuhan’ı karalamak,düşürmek için her röportajı,açıklamayı yanlış lanse etmeye çalışacaklar,şu an sosyal medyada Barış’ın falan esamesi okunmuyor çünkü Batuhan’ın yanında.
Malum Batunun kısa kesitini özelden sen attın Alinda ve franzda sana katıldı.
-
Dayı batuboydan sonra elendi bu gurur yeter
Stajyer mağdur batu ilk 5 e mağdur reyis de ilk 3 e giremez bence bu sene. Dondurmacı reyis süpürür onları. Ayı hikmet, ogeday, atakan filan derken sıra onlara gelmez muhtemelen.
evet potadan saklana saklana tiki poyraz'ın himayesinde o kadar kaçabildi hocam.
-
Doğru hocam evet atmışım unutmuştum onu ama hala aynı düşünüyorum Aşkı memnudan parlayan bir adamın haddi değil o laflar
Dayı kaçmaz kaçırır hocam
Kibir ve kasvet ordusunun Dh'deki temsilcileri hocam bunlar. Burada mücadelemizi vereceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X