40 yıllık doktorum böyle beyin ameliyatı görmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (1892. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Acun konseyde görüşmemizde izin vericez dedi ya mert ve Sude icinquote:
Orijinalden alıntı: rider30Adalar ayrı değil mi? Mert ve Sude yarışmayı unutmuş ormanın içinde beraber muhabbet ediyor!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de diyorum niye mert başkanı bu kadar seviyorum meğersem semih reisi hatırlatıyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sercanın tam olarak neresi sakat? adam yürürken nasıl sakatlık olabilir? en fazla incinmiş olması lazım ama neyse...
olayı kaçırdım. sude aşık mı olmuş nolmuş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mert abim pinokyo gibi burnu değişmiş .
-
yeni dönem anıl
-
Evrim çok kötü oyuncusun senin yerine yerin dibine girdim şu an allah ailene sabır versin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birleşmeyi Sude görse bile Mert çok zor.
-
sudenin mert tarafından aklının yıkandığını filan sanmıyorsunuz değil mi, cin gibi farkında her şeyin de aklı sıra ayak yapıyor işte. yoksa nisayla ogedayın söylediği şeyi kuşkulu buluyor da bekliyor değil
-
Evrimm yeter yaaaaaaaa
-
BIKTIM MAĞDURİYETTEN
KES ÇİNGENE
-
BAŞKANA SÖZ VER MURAT KOVALARIZ ORMANDA SENİ.
-
Aha evrim çıktı hanım TV yi kapadı direkt.
-
evrim konuşurken nagihanı gördünüz mü
-
Murat da ağlayacak hahahaha
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen ikisinden biri finalde olmaz. İkisi de finalde olmazsa ünlülerden finale kim çıkar bilemiyorum. Zaman gösterir bunu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X