Hikmet evet çok iyi bir yarışmacı ama şampiyon olamayacak. Ya arkadan hançerlenerek elenecek ya da sakatlanıp gidecek. İçimde öyle bir his var. Şampiyon ise yüksek ihtimal sakatlanmazsa Ogeday olur. Final koltuğunda ise sakatlanmazsa Adem olur. Diğer isimler çoktan antipati topladı. Adem'in şansı bu süreçte hiç olmamasıydı. Olsaydı yine bir şekilde antipati toplardı. Ogeday'ın da şansı ilk başlarda hiç göz önünde olmamasıdır. Takımın savrulduğu vakitlerde ortaya çıkıp, kritik sayılar alıp, ve taktikler vererek gönüllüler takımının gerçek kaptanı olduğunu gösterdi. Şimdi sıra Adem de. Adem eğer takımı sırtlarsa kahraman olur. Anıl ise ne yazık ki tam bir ergen gibi davranıyor. İlk başlarda aldığı sayılar ve performansının etkisi ile öne çıktı ama davranışları ile çabuk tepki topladı. Şuan sesi soluğu çıkmıyor. Güç oyunlarını sabırsızlıkla bekliyorum. Her ne kadar Ogeday şampiyon olacak desemde arada bir kaybetmesini görmek istiyorum. Güç oyunlarında Atakandan biraz ümitliyim. Yarın bu oyunlardan birini göreceğiz gibime geliyor. Çubuk ittirme oyunu olabilir mesela. |
Survivor 2022 (1213. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Kızlardan murid almıyorlar galiba hocam. Yoksa survivor da şöyle bir sahne görebildik.
Baş mağdur şeyh adem oturuyor çevresinde muride ler. Bugün çok yakışıklısın aşkım. Yakışıklılığın karşısında ölüp bitiyoruz. Bu oyunu kazanıp sana hediye edeceğim canım. Birde muride nin biri nagehan olursa varya. Aşkımla benim serin muhabbetini kıskanmayın kızıııım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam güç oyunlarında orda hikmet ve ogedaya yine rakip olmaz. Atakan dan çok ümifli olma. Özellikle sumo değil meksnşznalı itme oyununda ogedaya kimse rakip olamaz. Sumo da evrimi merak ediyorum. İnşallah 1.2 haftaya oynatılır.
19 daki atışlar daha güzelmiş
Sacmalamayin daha dolu dolu 4-5 ay var şampiyonluk için daha çok sular akar o dereden
Bu akşamki oyun da süre olarak fark açılmaz o yüzden akşama Ayı Hikmet show bekliyorum
-
-
ben hikmetin beklenen çıkışı yapamayacağını ve en geç mart sonuna kadar eleneceğini düşünüyorum
Survivor tahminleri Kitabımdan
-
-
-
-
-
-
Ata Benli Youtube kanalı ayrıca Twitter'da boy boy Ünlüler takımının teknesine dair fotolar var
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.O fotoda Birsen yok oyun alanına gelirken -
Ayı Hikmet bugün best ofa giderse mağdur reyizi yensin istiyorum umarım öyle bir eşleşme olmuştur
-
Yedek yarışmacılar oyun sonrası gelebilirler ya da yarın. Sırf elenmesin kendilerini biraz daha göstersin diye oyuna getirmezler ve konseyde dokunulmazlık verirler diye düşünüyorum
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X