Şimdi Ara

Survivor 2022 (1214. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.023.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • Yunus Emre birine babaanne diyordu.O kimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor  2022

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Suma oyununda Hikmet kolpa dövüşçü Yusuf'a yenildi hocam. Hikmet alırsa Furkan'ı alır :)

Ogeday elbette iyi ama yenildiğini görmek istediğimden ve ünlülerde onu özellikle mekanizma ittirme oyununda yenebileceğini düşündüğüm tek isim Atakan olduğundan söyledim. Yener veya yenilir orasını bilmem.

Mesela Adem 2018 de ki gibi güç değil daha çok hız ve kondisyon ağırlıklı çalışmış o sebeple ondan ümidim yok. zaten tam iyileşmedi. Zorlamak istemez.

Mert desen vücut olarak hantal. Hani gücü yetse bile kondisyon olarak yetmez.

Herkes ogedayı konuşuyor ama aslında mekanizma ittirmede Anıl da çok iyiydi. Yunus Emre yi de merak ediyorum.

Batuhan desen zaten Berkay direkt alır. Parviz'in boyu kısa. Barış çok zayıf. Sercan ve Furkan herkese yenilir diye tahmin ediyorum.

Ogeday'a o oyunda karşı koyabilecek tek isim Atakandır diye düşünüyorum. Hikmet ise mekanizma ittirmede kilosuna güvenmemeli. Sadin de güveniyordu.

• Survivor  2022

Bu hafta ve sonrası için her şey bambaşka olacak.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Gizem hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyileri çok net şekilde OGEDAY
    Ardından Batuhan Berkan Anıl bu üçlüde bi alt leveli
    Atakan Gökhan Adem falan bunlar bitmiş artık orta seviyede adamlar öyle takılırlar
    Batuhan hırslı bi çocuk orada kendini oyunlara daha fazla odaklarsa belki ogeday seviyesine çıkabilir ama zor ogeday fizik olarakta üstün birisi adamda 185 boy var vucudu fit kaslı ama hantal değil
    Batuhan muhtemelen 179-182 civarı bi boya sahip aslında o parkur için en nirvana boyda ne küçük ne büyük biraz daha hızlanır atışları düzeltirse oyun vermez millete
    Atakan Adem Gökhan Hikmet bunlarda iş yok artık bunlar yarışamaz ogedayla batuhanla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt

Gizem hangisiydi Memiç veya Kerimoğlu değil değil mi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 29 Ocak 2022; 16:40:17 >
  • Berna sultanSurvivor  2022 

• OLM BUNE LAN HAAHHSHAHAHAHAHAHAHA

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• zorradam kullanıcısına yanıt

Ayı Hikmet elenirse bu konu hedefleri tutturamaz hocam Survivor  2022 

• En düşük: Berna

Elenen: Ardahan

• zorradam kullanıcısına yanıt

En düşük=Berna

Elenen= Birsen

• tanisiyormuyuz31 kullanıcısına yanıt

Ondan mı koşamıyor parkurlarda ? Sercan bu sezon hiçbir şey yapamaz Survivor  2022 

• Ogeday 2 haftadan şampiyon ilan edilmiş. Anlamadığım ne bekliyordunuz ? Oynanan oyunların yarısından fazlası su oyunlarıydı. Bu adam zaten bitirici bir adam bir de su etabı olunca iyice önde gelip kastı istatistiklerini. Benim için istatistikler çok suni şu an. Mesela atakan bu forumda performans olarak gömülüyor ama adamın yarışmadaki en zayıf yanı su etaplarıydı ve bu sezon oynanan oyunların yarısından fazlası su oyunlarıydı. Buna rağmen bu adam %50 üzerinde yarışıyor şu an. Bunu bir temenni olarak almayın, benim analizim oyunlar eğer su etapları ağırlıklı gitmezse maksimum 2 ay içinde istatistik olarak atakan 1 yada 2.sırada olacak. Ogeday'ın 2017 de su oyunları olmadığında adem furkan serhat gibi isimlerden ciddi farklar yediğini hatırlıyorum parkurda. Kesinlikle düşüş bekliyorum oyunlar normale dönerse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 29 Ocak 2022; 17:18:26 >
  • tiktoker sevgilisinin yanına dönünce tabii :)

• Yedekler hangi takıma katılacak bellimi

• En düşük : Berna
    Elenen yarışmacı : Birsen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 29 Ocak 2022; 17:25:30 >
  • dada12 D kullanıcısına yanıt

ogeday şuan %80 civarı performansla oynuyor, bundan sonra hep su oyunları olsa bile bu ortalamayla gidemez. böyle bir sezonda mümkün değil. ben zaten uzun süreçte iyi yarışmacıların birbirine çok yakın ortalamayla (%53-%58) oynayacağını düşünüyorum.

ama ogedayın bu parkurlarda geride kalacağını da hiç sanmam, 17’de parkur engelleri meşakatli olduğu için bazı engellerde geri düşüyordu. bu sezon pek sanmıyorum

• son dörde %65 kazanmayla giren şampiyon olur ama kimsenin %65 ile girebileceğini sanmıyorum son dört 55-62 arasında olur

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt

2 Gönüllü 1 Ünlü olur diye düşünüyorum Atakan Ünlülere diğerleri Gönüllülere gider kadın yedek kesin Gönüllülere gidecek de belki erkekler arasında bir değişim olur

• 
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.