< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Survivor 2022 (1199. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
-
DOKTOR SERHADA KIŞKIRTMA YAPICAKSIN METİN KUŞ SANA ŞÖYLE SÖYLEDİ "BU ADAM DOKTOR MOKTOR DEĞİL HİKMETE DE YANLIŞ TEDAVİ UYGULADI" DEDİ DİYE
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AYI neyse ki bu sefer engelleri veya bi' yerlerini kırmamış...
(Bi' de bu şekilde uçmasına rağmen)
-
-
"OYUNLARA ÇIKMAYAN EVRİMDEN daha kötü PERFORMANSI" laaa izlemesek inanacaz. Yağmur aldığı oyunlar 10 da 1 ini alamaz evrim.
Önce totoyu kaldırmayı öğrensin bu 1.
OGEDAY finalin BEL KEMİĞİ adama "hocoluk yopop doroyo sonko koptonmos gobo" gibi hebele hubele etmemeyi de öğrensin bu da 2.
Son oyunda OGEDAY çözmese oyunu mal gibi kalacaklardı bu da 3.
Nisanın sevgileleri demeci de alacağı oyu da eritti olası potada çatttttttt diye gider bu da 4.
-
Şimdi bir de analiz yapayım. Fragmana baktım yalako 3 kere oynuyor galiba oyunda iyi. Ayrıca en güçlü isimleri seçmiş. Oyun kesinlikle son tura kalır diye düşünüyorum. Berna Sude ve Yağmurdan dolayı Ünlüleri avantajlı buluyorum bunlar asla balyozla indiremezler o engelleri. Birsen yıldız olabilir yarın. Seda ve Nisa ne kadar kurtarır muamma. Best ofta bir şekilde Ünlüler kazanır ve Berna yine yazılır diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 27 Ocak 2022; 22:59:52 > -
ZAYIFLAMIŞ SANKİ AYIMIZ.
Bu arada AYI'lar da uçabiliyormuş, SURVIVOR sayesinde bunu da öğrenmiş olduk.
-
Bora ortalama üstü. Atakan ise ilk başlarda fena değildi sonra takımlar karışınca HİKMET atakana karşı inanılmaz psikolijik üstünlük kurdu. Hikmet 10 mücadelenin 9 unu kazanıyordu. Atakanın psikolojisi bozulmuştu nerdeyse. Sonra da kendisine gelemedi ve elendi.
-
acunmedyanın her sene farklı istatistik formatı yapması...
yardımcı ile birebiri düz toplamışlar.
-
DOKTORUNA KADAR REALITY KOKAN KADRODAN 2 SAAT BOŞ BELEŞ PARKURLAR İZLETTİRİYOSUN ACUN TEMBELLİĞE ALIŞMIŞSIN KOLAYA KAÇIYOSUN SORARIM SANA MADEM BU EKİBİ BİR ARAYA GETİRECEKTİN NE DİYE ADA HAYATI YAPMAZSIN 5 DAKİKA ADA HAYATI KOYUYOSUN YARISI RÖPORTAJLA GEÇİYOR SÜRGÜN ADASINI MİLLET SEVDİ DİYE UZATTIN ADA HAYATINI DA UZAT
-
Yunus Emre de Bora gibi kudurtucudur
Hikmet de öyleydi ama biraz daha ağır başlı bu sezon
-
Mert de balon çıktı konseyde yaptığı o kadar rüzgara adada kıyametin kopması lazımdı Elif'i Batuyu Satakan'ı haşlamasını beklerdim sesi bile naif çıkmış batuyla tartışırken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TAHMİN YARIŞMAMIZDA BU HAFTA 3.HAFTANIN EN DÜŞÜK 1 VS 1 GALİBİYET YÜZDELİSİ KİM OLUR DİYE SORUYORUZ DOĞRU TAHMİN EDENLER 1 PUAN ALACAK (MİN. 3 KARŞILAŞMAYA ÇIKANLAR ARASINDA)
ELENEN YARIŞMACIYI BİLENE YİNE 1 PUAN
SON KATILIM : 29 OCAK SAAT: 20:00
PUAN DURUMU
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Yasin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X