|
Survivor 2022 (1195. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Batuhan smsde rahat eler Mert'i.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mert, Acun'dan talimatı almış Batu'nun üstüne gidiyor Batu mağdur olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mert diyenler +lasın, mağdurhan diyenler alıntılasın.
-
Hikmet Reis bu oyunda ayılar gibi iyi oynar valla başlıyoruz...
Mağdurhan, cumartesi sms kasar
Fragmanda engelin içine ayı uçuşu yapıyor
Yedeklerin 4. ismi de belli olmuş. Elif Şadoğlu geliyor.
Atakan Işıktutan
Bora Edin
Gizem Memiç
Elif Şadoğlu
-
Parviz'i Yunus Emre Başkan suya itmedi mi ben mi yanlış hatırlıyorum?
-
Bu sezona Turabi ve Yusuf gelmeliydi
-
Mert yine mikser modunu açmış performans yok çene var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kral
İlker Pakkanyoutube
2017 Survivor'da gücünü ve hızını ispatlamış Anıl Karakurt'la çok keyifli bir gün geçirdik. Tatlı evini, haşin offroad aracını ve eşsiz teknesini görüntüledik. Siz de bu güzel güne davetlisiniz. İyi seyirler.https://www.youtube.com/watch?v=m_9Xt72XiCU -
Sen sus halkın pehlivanı konuşmaz
Mert ne yapıp edip Batuhan'ı sürgüne gönderir. Adem geri dönmüş güzel. Sema ve Aycan'ı göremedim. Ogeday ile yarışmamışlar galiba, fragmanda yoktu.
-
ben batuhanın bu sene avatar ve ademin gölgesinde kalacağını düşünmüştüm ama çok iyi bir giriş yaptı batu. mertte şu an ekmeğine yağ sürüyor hele ki batu söylediği gibi her hafta merti yazarsa buradan alır yürür.
-
Atakan senden ala iki yüzlü mü var adadaaaaaaaa sinsi herifff
-
Bireysele geçtiklerinde ergen Batuhan birebir de Ogeday Avatar Atakan ve Adem i performans olarak geçmediği sürece asla şampiyon olamaz.
Batuhan ın son 4 e kalabileceğini sanmıyorum. Berkan ve Barış da var.
Mağdurluk bir yere kadar işler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F6EFE8BB -- 27 Ocak 2022; 21:46:1 > -
-
Survivor Türkiyeyoutube
SURVİVOR 11. BÖLÜM FRAGMANI | ADEM DÖNDÜ! @Survivor Türkiye Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022'nin bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. #Survivor2022 #SurvivorTürkiye #SurvivorAllStarhttps://youtu.be/FKjwzWXj60w
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X