Şimdi Ara

Survivor 2022 (1194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş
  • iamzlatanibrahimoviç kullanıcısına yanıt
    Dün yazmıştım. Turabi'nin 2018 yılında yaptığı gibi hikaye yazmaya çalışıyor. Ama Mert bir Turabi değil. Yapacağı tek şey performansını yükselterek dokunulmaz olmaya çalışmak. Elif sessiz olduğu için ona yüklenecek gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 27 Ocak 2022; 19:50:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seda nın hikmet le bir husumeti mi olmuş? bugün geçen bölümlere göz attım ayrı ayrı iki röportajda hikmet bana karşı çok nazik cart curt bir şeyler söyleyip yine de onunla problemi olduğunu ve eskisi gibi olmayacağını söylüyor.

halbuki adam tek bacakla da olsa finalde bile yusuf a karşı onu desteklemişti.

aralarında bir tartışma falan mı geçti 2 sene içinde? var mı bilen?

• Birde bu boş sürgün adası pompalaması ne Allah aşkına. Mis gibi kafa dinlemelik yer. Gelen bir başlıyor, anlatmaya diyorsun herhalde bunların etinden et koparıp, kırbaçlıyorlar. Acun bunlara vermiş talimatı hype çekip duruyorlarSurvivor  2022 

Bir Sercan iplemiyorSurvivor  2022 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne var sürgün adasında, çok kötü, öyle böyle değil, Allah düşmanıma vermesin, psikolojim bozuldu.

E niye oldu bunlar, açım, yalnızımSurvivor  2022 

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt

turabi sevilen biriydi hocam mert bu tavırlara devam ederse daha çok itici görünecektir hele ki performansı iyi ve sessiz bir elife çok sataşmaması gerekiyor bence

• Çöp Adam kullanıcısına yanıt

Bende geçen bunu merak edip sordum çünkü 2019 u çok az izlememe rağmen Seda'nın sürekli Hikmet'i savunduğunu görüyordum.

Yarışma bittikten sonra araları açılmış yine konuşurum ama eskisi gibi olmaz demiş herhalde allstara gelmeden ama ne olduğunu bilmiyoruz.

Geçen yarıştıktan sonra Seda, Hikmet Seda'nın yanına doğru gitti. Seda Hikmet'i pas geçince üzülmüştüm. Hikmette üzülüyodur diye düşünüyorum.

• Jeunes Turc kullanıcısına yanıt
    Survivor  2022

• TV den izlemeye benzemez. Sürgün adası dediğimiz yer etrafı çevrili. Hiçbir yere gidemiyorlar. O yüzden sıkıcı boğucu bir yer.

Bundan şikayet etmeleri normal. Hem açlar hem de her yer çevrili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F6EFE8BB -- 27 Ocak 2022; 20:28:28 >
  • iamzlatanibrahimoviç kullanıcısına yanıt
    Mert'in gücü anca Elif'e yeter kadına ters davranırsa alacağı smsi bile alamaz.Sataşacagı kişi Elif zaten performans olarak iyi.

Mert Adem,Atakan ya da Batuhan'a yapsın öyleyse,kolaya kaçmasın.

Çok uyanık biri kendini dışlandıracak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Mert çok kurnaz biri. Ünlüleri karıştıracak. O yapmasa da Adem özellikle Atakan ve Batuhan ın başı çektiği ittifakı bozacaktır.

• Ya hocam Allah aşkına yalnız kaldıkları 1 gün sonra yanına biri geliyor. Hayır yani bu kadar büyük anlam yükleyecek hiçbir şey yok.

• Ogeday ın ergen ile Avatar ı gömmesini izlemek çok zevkli. Devamı da gelecektir Survivor  2022 Survivor  2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F6EFE8BB -- 27 Ocak 2022; 20:37:23 >
  • edgar1899 kullanıcısına yanıt

Yanına biri geliyor ama adayı gezememek sürekli etrafı çevrili yerde durmak onlara koyuyor bir yerde.

İntikam için yanıp tutuşuyor özellikle Mert Survivor  2022 

• Mert salt ayak yapıyor.

• Kabadayı gibi geldi konseye. Bir an birine dalacak sandım Survivor  2022 

Ergen Batuhan Mert geldiğinde titriyordu Survivor  2022 

• Escobar hocam sen misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ?

• Fragman çıktı Serhad Reis başrolde

Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022

• Ayı uçuşu

Survivor  2022

• Survivor  2022
    Survivor  2022
    Survivor  2022

• 
Sayfa: önceki 11921193119411951196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.