hani yedekler geliyordu gelmemiş kimse |
Survivor 2022 (1196. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Batuhan'ın sürgüne gitmesi için performans birinciliğinden düşmesi gerekiyor. Adem döndüğüne göre öyle olacak galiba. Mert'in manipüle yeteneği var, 4-5 kişiyi kafalayıp Batuhan'ı sürgüne gönderirse gelsin kaos.
-
Bu performans Mert dışında yazan olmaz herhalde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
MAĞDUR REYİZ gel bakalım geeel...
-
Mağdur reis gelmiş şimdi dedikoducu ve avaneleri düşünsün.
-
Cumartesi geliyor. 2 gün survivor yok.
Atakan Işıktutan
Bora Edin
Gizem Memiç
Elif Şadoğlu
geliyor.
-
Bu sene baştan beri yeterince mağdur oldu. Artık performansıyla öne çıkması lazım.
-
Elif kesin mi hocam?
Bugün panoramada Gökhan 2 erkek 1 kadın girecek dedi yedeklerden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Adem'den bu sene iyi performans beklemiyorum, balonu patlayacak gibi hissediyorum. Prime Adem 2018'de kaldı bence. Ama Hikmet fazlalıklardan kurtulur geri plana atılmaz daha çok oyun oynarsa en büyük şampiyonluk adayım yakışır çünkü ondaki patlayıcı güç ve atışlardaki soğukkanlılık kimsede yok her an herşeyi yapabilir. Umarım macun yine dandik dundik parkur koymazda adamı inim inim inlettirmez.
-
MAĞDUR REYİZ GELİR GELMEZ İLK OYUNUNDA YUNUS EMRE BAŞKANLA ÇIKMIŞ
Youtube da bir kanal Elif Şadoğlu diyor. Hiçbir yerde açıklanmamış.
4 yedek diye biliyorum ben.
-
mert belki yanına bir de sercanı çeker en fazla 2 oy çıkar bence batuya
-
-
MAĞDUR REYİZ EĞER İLK OYUNU KAZANMIŞ OLSAYDI MUTLAKA SEVİNCİNİ GÖSTERİRDİ DEMEK Kİ BAŞKAN KAZANDI
ANALİZ.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 27 Ocak 2022; 21:59:46 >
barışın sercana biraz da ogedayla oyna demesi ve barışın ogedayla hiç oyuna çıkmamış olması
adam geldiğinden beri sürgünde. kaç oyuna çıktı ki dondurmacı bunu söyleme hakkını buluyor kendinde
-
Bitiricilikte Ogeday ın üstüne yok
-
Şimdi yedekleri nasıl dağıtacaklar bence Elif ünlülere Gizem gönüllülere gidecek.Erkeklerde nasıl olacak.Işıktutan ünlülere Bora gönüllülere gitse ünlüler iyice zayıf bir takım olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuel20 -- 27 Ocak 2022; 22:1:49 >
-
hocam bugün panoramada gökhan sadece 1 kadın yedek olduğunu söyledi o da elif galiba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X