Bence bu hafta performansı en iyi ismi bilen herkes tahmin yarışmasından 2 puan almalı. Ayşıl gelmeden elenecek ismi başlattığımız için 1 puan herkese eklenmeli diye düşünüyorum onu hesaba katamadık. Gelecek haftanın yarışması da yeni gelecek yedekleri gördükten sonra başlamalı |
Survivor 2022 (1187. sayfa)

Survivor 2022
(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
-
-
Bora Reis’i heyecanla bekliyoruz...
Survivor Greeceyoutube
Survivor 2019 | Η αντιπαράθεση Atakan - Bora καλά κρατεί | 24/04/2019https://youtu.be/AnEFZiJ0GKg
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yalnız bu acun gizli işler yapıyor adem aycan sema birden yok oldu soruyorlar net açıklamıyor sonra da millet yazmaya başlıyor korona olmuşlar 7 gün karantina süreleri dolmuş da geliyorlar yazılmış. Açıkçası bana da garip geldi birden kaybolmaları
-
Survivor tarihinin en büyük kavgasını bekliyorum bu sezon. Çok farklı ters karakterler var çünkü.
Diskalifiye kesin olacak.
Adem ve Avatar içinde olması yüksek ihtimal.
-
Ben Hikmet ve Atakandan bekliyorum ikisi de acayip egoist öyle böyle değil ikisinin de dövüş sporu geçmişi var ve laf atmayı çok seviyorlar
-
Birsen çöpü batırmasa Ogesu'yu tokatlıyorduk bugün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elif varken neden Birsen çıkar best of a ?
Hata yapılırsa karşı taraf affetmez hocam
-
Olabilir.
Bana kesin diskalifiye olacak gibi geliyor. Atakan sürekli tehditvari konuşuyor.
Bu kadar farklı karakterde kişileri bir araya toplarsan kavga kaçınılmaz olur.
-
FRAGMAN GELENE KADAR DÜKKANI KAPATTIK
BOL BAŞKANLI GÜNLER #OFFLINE
O konuda haklısınız hocam, biraz avellik var ünlülerde
Adem Mert ve Sema iyi performans gösterirse ünlüler toparlanabilir. Yoksa çok düşecek ve dağılacak ünlüler.
-
-
Çok agresif başladı o yüzden çok itici göründü. Mesela ogeday lafla eziyor karşısında kini anıl bağırarak ezmeye çalışıyor.
Mert vasatı geçemez ama Adem ve Sema fark yaratabilir.
Mert ünlüleri biraz karıştırsın. Batuhan ve Atakan çok dikleniyor. Biraz yontulmaları gerek
-
Mert Batuhan kavgası olur Mert diskalifiye olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence yedekleri erken aldı çok kalabalık olacaklar ama bir bakıma da iyi yedeklerede yazık olmaz.
Çok fazla oyuncu var oynama sırası gelmiyor Yunus Emre Başkan koskoca haftada 6 oyuna çıkabilmiş.Acun şu oyun olayına bir çare bulmalı.
-
Başganımız çok geri planda kalıyor hocam. Sizce başganımız ne yapmalı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitede de yüzdeler çıkmış. Tabi o birebir değil genel ama yüzdeler çok tutarsız yine. Buna göre bakınca Batuhan ve Sude düşmüş, Anıl yükselmiş nasıl oluyorsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X