Şimdi Ara

Survivor 2022 (1189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
124.260
Cevap
51
Favori
3.024.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2022

(En Son Oy Tarihi: 13.3.2025)
Giriş

En çok katılımın olduğu sene olacaksa en uzun survivor da olur.

Zor hocam ellerini oğuşturuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ogeday

Adem

Şampiyon bu 3 ünden biri olacak. Benim favorim sonuna kadar Ogeday.

Daha önce şampiyon olmuş bir yarışmacı tekrar şampiyon olacak.

Bu kadar iyi oyuncu arasında şampiyon olmak tartışmasız survivor tarihinin en büyük şampiyonu olacak.

Üstte saydığım 3 aday dışında geri kalan tüm yarışmacılar figürandır. Bunların dışında şampiyon çıkmaz.

• zorradam kullanıcısına yanıt

En kötü Berna

Elenen ardahan

• bugün Murat Hikmet'i anlatırken 1 oyun kazandı 1 oyun kaybetti diyordu 3. maçına çıkıyor diye anlatıyordu.

ben yendiğini hatırlamıyorum Hikmet'in diye bir özete bakayım dedim

Adamlar Hikmet'in tüm oyunlarını kesmiş şaka gibi :) Bu ayrımcılık değil mi şimdi ? Özeti kırpan elemana sövdümmm

Survivor Türkiyeyoutube
    Kadınlar ödül için yarışıyor. Rekabet Doruklarda! @Survivor Türkiye Survivor Tv8 ekranlarında yayınlanan ve “Acun Medya” tarafından hazırlanan Türkiye 'nin en çok izlenen en heyecanlı yarışma programı... İzleyenleri her sezon ekrana kilitleyen Survivor 2022'nin bu yıl ki yarışmacı kadrosu nefesleri kesiyor. Ünlüler Takımı: Adem Kılıçcı, Aycan Yanaç, Barış Murat Yağcı, Batuhan Karacakaya, Birsen Bekgöz, Çağan Atakan Arslan, Elif Gören, Furkan Kızılay, Mert Öcal, Merve Aydın, Nagihan Karadere, Sema Aydemir, Sercan Yıldırım Gönüllüler Takımı: Anıl Berk Baki, Ardahan Uzkanbaş, Berkan Karabulut, Berna Keklikler, Evrim Keklik, Gizem Kerimoğlu, Gökhan Keser, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Seda Ocak, Sude Burcu, Yasin Obuz #Survivor ıssız bir adada hayatta kalma mücadelesi veren yarışmacıların zor yaşamı ve birincilik mücadelesi. #Survivor2022 #SurvivorTürkiye #SurvivorAllStar
    https://www.youtube.com/watch?v=F9UOlym_pC8
  • kuklacini kullanıcısına yanıt

Beklenti büyük herkese girsin.

• Ulan bu adam olduğu yerde kılını kıpırdamadan kudurtuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozkan616 O kullanıcısına yanıt

Bilmeden aynısını yazmışım.

• bidarxx kullanıcısına yanıt

Bir 10 kilo daha vermeli Hikmet. Adam 120 kilo gelmiş survivor a  

Tüm şansızlıklar da onu buluyor parkurlarda  

• Bora gönüllülere gelirse Yunus Emre Bora Berkan 3 lüsü ergen Batuhan ı psikolojik olarak çok yıpratırlar. Acayip uğraşırlar  

• Bugün Mert yardırırken orada bile Batuhan bir korktu gibi oldu.

Birgün önceki konseyde Mert soru sorunca söz hakkı aldığına pişman olmuş olabilir :) Mert tek yıpratır gibi geldi bana :)

• Naganzo N kullanıcısına yanıt

Çok değişir o hikayeler hocam bir kere Merve ve birsen ayrılacak nagihan elifte. Sena dönünce oda nagihan a cephe alabilir. Sercan mert birsen merve sema 5 kişi oluyorlar yeni gelenlerle blok oy işini ellerine alabilirler.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

Hocam ayı hikmet kiminle bilek güreşi yapıyor.

• dada12 D kullanıcısına yanıt

Atakan dan karada hızlı çok kişi var hocam. Anıl Berkan Furkan Sercan imkansız fark yaratmaz. Ama ogeday için su ve güç te fark yaratır diyebiliyoruz zaten. Ogeday bile Atakan la başabaş gelir veya yakın gelir yine her türlü atışta alır. Ogeday ın eli müthiş yatkın survivor a turabi yattara 2018 adem ancak rakip olur.

• Sağolsun hocam kaçırmışım okuyunca anladım.

• zorradam kullanıcısına yanıt

Walla hocam hafta sonları büyük mesajlar bekliyorum. Bu hafta maçlar yok epeyi atarız. Çok zor değil dün hesap yaptım. Şu anki gittiğimiz gibi gitsek bile yetiyor. Mesela bugün 80 sayfa falan gittik. Hesabıma göre cumartesi pazar 100 er sayfa survivor hafta içi 3 gün 75 er sayfa olmadığı 2 gün 25 er sayfa. Toplam haftada 475 sayfa 4 haftada 1900 sayfa x20 =38000 mesaj yetiyor. Yeterli daha aşağıya düşmesin 25 şubata 4 hafta var çünkü.

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Poower hocam tek başına bilmiş hakediyor zoro hocam.

• Hocam satakan yüze karşı birşey söylemiyor ki arkadan sallıyor. Lafı birinin taşıması lazım karşıya

• Egeozbaran kullanıcısına yanıt

Güzel espri yapmış arkadaş. Ama nisa yerine satakan koyup Messi yede yönelebilir.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Hocam ardahan yağmur Berna dan ona sıra gelene kadar karşıdan da 3 kişi gitse 2 de yedekten gitse nerden baksan 2 ay ediyor

• Berna Yağmur'dan en az 3-4 hafta önce gider. Acunun sitesindeki yüzdelere bakarsak %45 le oynayan bir yarışmacı ile %10 la yarışanı kıyaslayamayız. Performansını çok arttırmadığı sürece de sonuç değişmez Gönüllülerden ilk giden kadın Berna olur

• 
Sayfa: önceki 11871188118911901191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.