< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (868. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
yemeğe daha çok sevindiler
-
Dayı kaptanlıkta Hanzadeyi söyleyerek yükselişte olan feminizm akımından oy kapmayı hedefledi. Stratejik deha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne boş bir ödül karnım aç olduktan sonra kıyafetim temiz olsa ne olur. O ödül için o havuzdan bile atlamam 🤮
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi İnsan -- 4 Mart 2021; 21:7:20 >
Bunlar uçmuş
-
Ayşeye inat yapmadılarsa bi şey bilmiyorum -
Bütün parkurlar aynı ben çok sıkıldım
tüm kamera arkası ekibi, prodüksiyon, kankan olunca böyle oluyormuş arkadaşlar. ne kadar silik, ne kadar fasulye olursan ol senden takım lideri bile çıkarabiliyorlar.
bunun haricinde tek bir ihtimal daha var. o da bu kızın bir yakını, survivor un sahibinin kankası.
bunu üçüncü bir ihtimali yok.
-
sizin dayı üzülerek söylüyorum ki güçlünün yanında duruyor.
-
Tüm ünlüler takımı 23 yaşındaki Batuhan tarafından manipüle ediliyor. Cidden garip Sergen varken neredeyse her bayrakta Batuhan’ın çıkması
Hanzadeye bak kızlara kimin seçmesi gerektiğini falan söyleme lüksüne sahip bu kızlar size az bile yapıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Hanzadeye bak kızlara kimin seçmesi gerektiğini falan söyleme lüksüne sahip bu kızlar size az bile yapıyor
Aleyna98'i mi desteklemeye karar verdiniz hocam?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoAleyna98'i mi desteklemeye karar verdiniz hocam?
Alıntıları GösterÇingeneleri birbirinden ayırmıyorum hocam evlat ayrımı yapmak olmaz
-
Poyraz tam kılçık
Adam ne güzel esprili gönderme yapıp wakanda forever ile renk kattı. Gönüllülerdeki tribe bak. Steven çıldırtmaya devam derken sıkıntı yoktu ama
quote:
Orijinalden alıntı: blackprague
Ayşeye inat yapmadılarsa bi şey bilmiyorumSembolik bir şey bu tabi, sonuçta seçmelerse genellikle Poyraz karar veriyor. Ama komik oldu yani. Çingenelere inat olsun diye düşünüp yaptıkları belli.
Bu arada Öykü de ikili oynuyor biraz, röportajda erkek tarafına taş atarken burada onlarla hareket ediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Sembolik bir şey bu tabi, sonuçta seçmelerse genellikle Poyraz karar veriyor. Ama komik oldu yani. Çingenelere inat olsun diye düşünüp yaptıkları belli.
Bu arada Öykü de ikili oynuyor biraz, röportajda erkek tarafına taş atarken burada onlarla hareket ediyor.
Alıntıları GösterAynen öyle hocam yüzlerine gülüyor ki hedefte olmasın
-
Çağrı başkan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kenafir göz hocam bu göz rengine sahip olup da dürüst olan birini görmedim -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X