bu senenin çakma mağduru Batuhan nam-ı diğer Mağdurhan, tam sana göre :P sen genellikle mağdurları desteklersin |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (867. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
Üşenmeden okudum, güzel analiz etmiş. Biraz daha ada hayatı gösterilse neler çıkacak kim bilir.
Sizin dayıyı da kurban etmişler :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Üşenmeden okudum, güzel analiz etmiş. Biraz daha ada hayatı gösterilse neler çıkacak kim bilir.
özetle POYRAZ BAŞKAN adamdır...
-
Selamün Aleyküm dayıcılar.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Üşenmeden okudum, güzel analiz etmiş. Biraz daha ada hayatı gösterilse neler çıkacak kim bilir.
Aleynayı bilemem ama Ayşenin Poyrazla hareket etmeye bu kadar meraklı olduğunu hiç sanmıyorum. Sancakayı yazdırma olayı da bana göre tamamen Ayşeye aitti kaybedilen dokunulmazlık sonrası Steven olayı yine dayıma yıkmaya çalışırken Ayşe Doranın üstüne çok gidiyorsunuz diğerlerini görmüyorsunuz demişti
Dora dayıma da her fırsatta saldıran Sancakay ve Hanzadeydi zaten dayımda Sancakayın biletinin kesilmesini uygun gördü burada tek kurban Sancakay oldu yani hocam
Yalnız kızın hala adının geçmesi bile erken elendiğinin göstergesi kalsaydı çingeneler vs Sancakay kutuplaşmasından bayağı malzeme çıkardı.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Terliksi İnsanBatuhan'da altı boş bir öz güven var, haftalardır kaybetmelerini 2 kıza (Merve, Melis) ve güçsüz erkeklere bağlıyor ama Poyraz, Steven, Berkay ünlülerin güçlü erkeklerine de üstünlük kurdu. Kondisyonu zayıf olduğu için yarışmanın sonlarında çok zorlanacak.
-
Orası öyle de kızlar sinsice sıyrılırken Dora ortada kalmıştı orada. Dediğin gibi Ayşe'nin parmağı da vardır, tüm hataları başkası yapıyor gibi gösterilirken o mücadeleci genç kız olarak gösteriliyor, kötü kelimelerini bile unutturuyorlar. Ya onu ya da Merve'yi son 4'te görmek istiyorlar bence ama Merve'de oyunlar dışında hiçbir şey yok.
Evet dediğin gibi güzel kaoslar çıkabilirdi, ben elenmesine şaşırmıştım o yüzden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun batuhanı yeter parlattığın ya tamam abi yeter -
Dayı bu Batuhan nasıl 1. Oluyor diyor. Tabii adada Batuhan’ın yaptığı mağduriyeti görmediği için dayı şaşırdı ama yinede tespiti çok doğru
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Orası öyle de kızlar sinsice sıyrılırken Dora ortada kalmıştı orada. Dediğin gibi Ayşe'nin parmağı da vardır, tüm hataları başkası yapıyor gibi gösterilirken o mücadeleci genç kız olarak gösteriliyor, kötü kelimelerini bile unutturuyorlar. Ya onu ya da Merve'yi son 4'te görmek istiyorlar bence ama Merve'de oyunlar dışında hiçbir şey yok.
Evet dediğin gibi güzel kaoslar çıkabilirdi, ben elenmesine şaşırmıştım o yüzden.
Evet hocam Sancakay Dora dayımı darp etmeye kalkmıştı
Kokonut yeme yeter ayşe ayı oldun -
Coconut yeme kilo aldın oyun alamayacaksın mı
-
merve de oyun da yok.
-
Murat senin stiline edeyim -
Ohaaa poyraza bak sen hanzade yaptı kaptanı -
@Musashi-R Kaptan Hanzade oldu
-
ödüle bak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X