Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.623.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Alıntıları Göster
     🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarson

Hatırlatalım, şu dörtlüyü eleyecek potansiyelde tek adam yok yarışmada

Alıntıları Göster

DORA DAYIM VAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Steven hocam.

Alıntıları Göster

Keşke hocam Steven gitse 2 takım dengelenebilir. Daha zevkli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Son sekizde ilayda vs ayse smsi olursa İlayda eler Ayşe'yi

eleyemez, Ayşe türk insanına daha yakın bir tip ki İlayda kalamaz bile son 8'e, Ayşe son 8'e performans olarak kadınların 1.cisi olarak girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 3 Mart 2021; 0:45:37 >
  • hep aynı nakarat ,benzer oyunlar, yapmacık polemikler,ünlü star dizi oyuncusu yaaap beni acun yeaah, nasıl yiyorsunuz bunları anlamak zor cidden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Mart 2021; 0:48:1 >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

Dora fanları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünlülere resmen her hafta elemesi için kobay yolluyor acun. Batunun çocukluklarını öykünün kaprislerini yanlış seçimlerini daha adada bronzlaşamayan kişiler ödüyor. Saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: retro61

Takla ataydı Matrix Neo gibi yere konaydı.

Alıntıları Göster
  • quote:

Hocam kimi destekliyorsun ve sence kim kazanir

Alıntıları Göster
    Baba bu sene favorim yok ama Hanzade in kocası Saygun çok yakın arkadaşım bilemiyorum vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: beu

Acun'un yeni gelen yarışmacıları 1 hafta yazılmaması yerine bunu 2 haftaya çıkarmalıydı
    1 hafta yazamıyorlar, sonra yazıyorlar çat eleniyor direkt
    2 hafta yazamayıp, 3.hafta yazsalar dahi en azından yarışmacı biraz fan toplayıp, sms kasar

kesinlikle doğru.

hatta arkadaşla aramızda muhabbeti geçti tam yazacaktım mesajını gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Baba bu sene favorim yok ama Hanzade in kocası Saygun çok yakın arkadaşım bilemiyorum vallaha

Alıntıları Göster

Dora dayımı destekleyin hocam 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Merve kendini çok bir şey sanmaya başlamıştı. Yok ramazan davulcusu gibi maniler okumak, yok Barışla sevinç hareketleri yapıp taklitçiler görsün demeler, ben atıcam ben atıcam diye atlamalar bir de çok centilmen ayaklarına yatmalar. İyi oldu sana ağla Merve.

Bizim tanıdığımız bir tane Merve Aydın var ama o sen değilsin. Merve Aydın maske takmazdı hırsından dağa taşa matara fırlatırdı, takımın ağzına mıçardı ve Hakan gibilere fırıldak demekten çekinmezdi. Elen merve çok politiksin.

Bu Merve'yi ona tercih ederim. O Merve çok sevdiği Hasan abisine sırf bir oyun için kel diyecek kadar aklını kaybetmiş tatlı manyağı bir kızdı

• Haftalık ne kadar alıyor ünlüler ve gönüllüler
  • İlayda Çağrı Öykü gibi çöpleri tutmak için getirmediği yedek kalmadı. Getirdiği yedekler de Poyraz'a sayı vermekten fazlasını yapmadılar. Poyraz abartılıyor. Birçok oyunda Berkay ve Steven daha iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

Alıntıları Göster

Yarismacilardan birinin teyzeside yazliktan tanıdık bende onu destekliyorum gizliden ama açıklamayacagim kim olduğunu  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Yarismacilardan birinin teyzeside yazliktan tanıdık bende onu destekliyorum gizliden ama açıklamayacagim kim olduğunu  

Alıntıları Göster

Evet açıklıyorum Dora da benim gerçek dayım

• İsen Buga kullanıcısına yanıt

üçkağıtçı steven renkli bir karakter ama doğru söylüyorsun. takımlar anca dengelenir.

gönüllülerde dora hariç hepsi roket.

ünlülerde barış kırılgan, ismail birincilik gidince önüne gelene yenilmeye başladı, sergen pasif agresif ve öyküyle takıla takıla psikoloji gitmiş kafa orada değil, çağrı-doğan dengesiz, batuhan a da iyi diyorlar ama bence hiç güven veren bir yapısı yok. zaten bu çocuğun psikolojik bir sıkıntısı var. her halinden belli. bir garibim çağman vardı. roket gibi. ondan bir şeyler çıkabilirdi. o da gitti.

belki de böyle giderse gönüllülerden ünlülere transfer de söz konusu olabilir.

daha önce olmadı değil.

• Dora Dayı'dan yakın zamanda ikinci kez HÜSEYİN formülüne benzer bir formül daha bekliyorum.

Dayı adada olsa dahi kendini ilim ve bilime adamış biri. Yeni formüller yolda

HÜSEYİN formülünü çözmemiz gerekiyor dedi, çözdü

• 
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.