Ayşe, Baran, Duygu, Poyraz. Hangisi daha itici karar veremiyorum. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (435. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Tolunay Çağrı, Kanser olan annesi için oyunculuk yapıp bakımını üstlenmiş. cbs değil harbiden doğru
hafif dengesiz sinirli ama harbi adam. survivorun böyle adamlara ihtiyacı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Tolunay Çağrı, Kanser olan annesi için oyunculuk yapıp bakımını üstlenmiş. cbs değil harbiden doğru
hafif dengesiz sinirli ama harbi adam. survivorun böyle adamlara ihtiyacı varSevgilisini de darp etmiş ama hocam?
-
Ayşe-Aleyna-Hanzade gönüllü kızları acayip itici
-
Hastir ordan Ayşe Hastir. Yenilmeyi hazmetmeyi öğrenemezsen bu iticilikle çok kalamazsın orda. Birde haber gönderiyor. Merve ye helal olsun çok olgunca karşıladı yine.
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Serhat reis ağlatırdı bunu.
Ya da Turbo Turabi olsaydı ah ah.
Alıntıları GösterKaos Reis bunu her gün haşlardı Adem in psikolojisini bozmuştu. Robert tikisini delirtirdi
Antipatik Ayşe
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceSevgilisini de darp etmiş ama hocam?
Alıntıları GösterÇağrı garson dövmüş onu biliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha CentauriÇağrı garson dövmüş onu biliyorum
Alıntıları GösterO da var ama bir de haberi çıkmıştı sevgilisini darp etmiş kız rapor almış diye
Ayşe boş çıktı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha CentauriÇağrı garson dövmüş onu biliyorum
Alıntıları GösterBarda onunla alakası olmayan suçsuz bir adamı da dövüyor, sevgilisini de... Bence üzerinden trollük bile yapılacak biri değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 1 Şubat 2021; 23:19:43 >
Yeni gelen Aleyna Ç > gönüllü kızları
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Barda onunla alakası olmayan suçsuz bir adamı da dövüyor, sevgilisini de... Bence üzerinden trollük bile yapılacak biri değil.
Alıntıları GösterSevgilisi Eda Taşpınar değil mi o kadın çok zengin ve nüfuzlu. nasıl dövüyor anlamadım. Tolunay Çağrı adam dövmüş olabilir kimse mükemmel değil yarışmaya renk katıyor.yarışmacıların çoğu tektip böyle sinirli ve dengesiz adamlara da ihtiyaç var. annesine sonuna kadar sahip çıkmış
şimdi diyeceksiniz ki annesi tabi ki sahip çıkacak ben sahip çıkmayan o kadar insan biliyorum ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayşe hanım fikstür kasamayınca ağlamaları başlamış
Şu performans oyununun kızlar kısmı neden hep ertesi güne kalıyor ya,Gonca’yı merak ediyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha CentauriSevgilisi Eda Taşpınar değil mi o kadın çok zengin ve nüfuzlu. nasıl dövüyor anlamadım. Tolunay Çağrı adam dövmüş olabilir kimse mükemmel değil yarışmaya renk katıyor.yarışmacıların çoğu tektip böyle sinirli ve dengesiz adamlara da ihtiyaç var. annesine sonuna kadar sahip çıkmış
şimdi diyeceksiniz ki annesi tabi ki sahip çıkacak ben sahip çıkmayan o kadar insan biliyorum ki
Alıntıları GösterHayır ondan önceki sevgilisi ayrılmak isteyince onu darp etmiş. Yaralama ve tehdit yüzünden hakkında dava bile açılmış. Kendinden güçsüz gördüğü kişileri döven, gidip bir kadını darp eden bir tipin savunulacak hiçbir tarafı yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Hayır ondan önceki sevgilisi ayrılmak isteyince onu darp etmiş. Yaralama ve tehdit yüzünden hakkında dava bile açılmış. Kendinden güçsüz gördüğü kişileri döven, gidip bir kadını darp eden bir tipin savunulacak hiçbir tarafı yok.
Alıntıları Gösteryav boşver yarışmadayız, pembe tangayla direklerde gezenleri de gördük. bar da garson döven mağdur boksörler de gördük
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X