Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
21 Misafir (12 Mobil) - 9 Masaüstü12 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.630.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poyraz tikisi sembol oyunlarında hep tokatlanıyor  

• franz392 kullanıcısına yanıt
    Tövbe tövbe...
    Yemin mi ettin desteklediğim kişileri her mesajda kötülemeye. Allahtan bu sene “mağdur” diye Hanzade’nin capslerini görmüyorum.
  • Gönüllüler kendilerini seçtirmek için Steven'a taktik veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 1 Şubat 2021; 23:47:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

yav boşver yarışmadayız, pembe tangayla direklerde gezenleri de gördük. bar da garson döven mağdur boksörler de gördük

Alıntıları Göster

Aynı şekilde düşünüyorum Hocam. Özel hayatını bir kenara koymak lazım. Adada ne yaptığı veya ne yapamadığı ilgilendirir izleyiciyi. Yaptıklarıyla, anıldığı olaylarla kendi de övünmüyordur. Adli makamlara intikal etmiştir zaten bu konular. Cezasını da çekmiştir. Bizler yargı merci değiliz. Gördüğümüzü konuşma taraftarıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Ergenlere inat senciyiz Çağrı başkan.

Normal koşullar altında bir HÖT dese korkudan altına sıçacak adamlar gelmiş orada artistlik yapıyor, adamın üzerine oynuyor. Bu adamın acilen kendine bir tesbih yapması lazım. Zaman başka türlü geçmez orada.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 1 Şubat 2021; 23:54:8 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Aynı şekilde düşünüyorum Hocam. Özel hayatını bir kenara koymak lazım. Adada ne yaptığı veya ne yapamadığı ilgilendirir izleyiciyi. Yaptıklarıyla, anıldığı olaylarla kendi de övünmüyordur. Adli makamlara intikal etmiştir zaten bu konular. Cezasını da çekmiştir. Bizler yargı merci değiliz. Gördüğümüzü konuşma taraftarıyım.

Alıntıları Göster

Kamuoyunda yeterli tepkiyi görmedikçe yargının doğru şekilde işlediğini düşünmüyorum çoğu zaman.

Bu mantıkla bakarsak özel hayatında annesine bakmış olmasının da bizi ilgilendirmemesi lazım. Ama ben iki yönden de görmezden gelemiyorum. 

Mesela Nihat Doğan yarışmaya alındığında ona karşı özel hayatını ve karakterini görmezden gelerek yaklaşmadım ve yaklaşamazdım. Eminim o şahıs da annesine bakıyodur ama mesele o değil, kumaş belli. Bi adam 30undan sonra değişmez.

Bu tiplerin kendini aklamak için mağdura yatmasından, ekranlarda imaj düzeltme imkanı verilmesinden rahatsız oluyorum.

Yarışmayı izlerken olaylar olsun, değişik karakterler olsun istiyorum ama şahsen böyle şeyleri görmezden gelemem 2 saatlik eğlence için.

• Tiki Poyraz inşallah seneye All star'a gelirde Ayı Hikmet bununla top gibi oynar

• quote:

Tiki Poyraz inşallah seneye All star'a gelirde Ayı Hikmet bununla top gibi oynar

Serkay ve Efecan da olursa takım tam olur. Tabi bu durumda Semih Öztürk Reyizin de olaya dahil olması icap eder.  

• quote:

Tolunay Çağrı, Kanser olan annesi için oyunculuk yapıp bakımını üstlenmiş. cbs değil harbiden doğru
    hafif dengesiz sinirli ama harbi adam. survivorun böyle adamlara ihtiyacı var

Sevgilisine şiddet uygulayan adamlara hayatın hiçbir alanında ihtiyaç yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Sevgilisine şiddet uygulayan adamlara hayatın hiçbir alanında ihtiyaç yok

Alıntıları Göster

Acun' iletelim yollasın evine

• quote:

Acun' iletelim yollasın evine

Alıntıları Göster

O bu tiplere bayılır bilerek almıştır

• Baran net haklı.

• Baran bomboş bi tipsin ya

• Çocuğun gözleri bozuk gözlük takıyor bağladıkları olaya bak 

• Duygu

• Hanzade gitmeli Duygu iyi coşturuyor

• Duygu yüzme bilmiyorsan survıvora neden geldin

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Duygu
    Kaos.

Reşat piyon bu arada belli oldu.

• Reşatın şu an üstüne gitmedikleri için böyle mülayim kaoslara girerse kendini batıracak tepkiler vereceğini düşünüyorum

• 
Sayfa: önceki 434435436437438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.