< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (400. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Kafasına göre kural değişiyor. Azda olsa değmesi gerekiyormuş sembolün. Maksat düşürmek ne farkeder?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sucuk konusu bile daha aktif üzücü -
Zıplamış merdiven nerede görememiş Mağdurhan yemin ederim aynı açıklamayı 2018'de Adem yapmıştı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Hocam şu survivoru izleyeceğime gidip boş duvarı seyrederim daha iyi . Bu sene cidden berbat , tek güzel yanı şeker kız ile dora dayı
Alıntıları Göster
-
Hayrettin: "Çok iyiydin."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acun : böyle bi oyun yok . En zor survivor , en zor ada şartları
Seyirci : ağam bizle eyleniyii
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Seyirci : ağam bizle eyleniyii
-
Tanerin duruşa koptum
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Seyirci : ağam bizle eyleniyiiŞu parkura zor diyorlar şaka gibi ya. Zaten su engeline gelene kadar doğru dürüst engel yok ipten ilk baştaki suyun sonuna kadar atlıyorsun. Sonda da koyuyorum demek amacıyla 2 tane engele azcık çamuru yerleştirmiş adına da çamur parkuru diyor. Eskiden parkurun hepsi çamur olurdu.
-
Survivor ÇÖKÜŞ SEZONU
quote:
Orijinalden alıntı: ElmaTanerin duruşa koptum
Acun da Hasan'a kızıyor sanki Hasan araya girip ayırmak zorundaymış gibi. 2 tane deli kavga ediyor karışmamak en mantıklısı.
-
Lan öpüşüyolar sandım -
-
Puzzle üzerinden mağdur olmak için hocam. -
Turabi elenmiş
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndayşe'nin memeleri koltuk altından taşıyor. değişik bir vücut.
Ayşe için böyle yorumlar yapmayalım lütfen, teşekkür ederim.
-
Ben zaten 2 3 senedie takip etmiyorum ama bizim forumda bile konu gerilere düştüyse survivorun en dandik senesi demek ki
Bıktı millet parkur izlemekten. Bari yarım saat ada hayatı göstersin o da yok. Normalde şu oyundan sonra ada hayatı, kulisler vs gösterilmesi lazım ama direk konseye geçecek
Niye?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X