🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (37. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Exxen’de yayınlanan Survivor Cup Anıl berk baki’nin şovuna sahne olmuş diye duyumlar mevcut İzleyen varsa spoiler versin özelden..
Yalnız 2015 sezonu kadar efsane bir sezon çıkabilir seneye, müthiş isimler birikti. Anıl,Ogeday,Hikmet,Berkan,Sercan,Yusuf vs vs.
Sayacak çok isim var, iyi yarışmacıların bazıları mecbur dışarıda kalacak. Umarım Acun baba dengeli ve güzel bir kadro kurar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anche -- 4 Ocak 2021; 22:50:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana Cemal ve Hayrettin adada hakimiyet kurup abi rolünü üstlenecekler. Batuhan da o gruptan kendini ayrıştırmaya çalışacak ama çok antipati toplayacak gibi geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dianz
Bana Cemal ve Hayrettin adada hakimiyet kurup abi rolünü üstlenecekler. Batuhan da o gruptan kendini ayrıştırmaya çalışacak ama çok antipati toplayacak gibi geliyor.Bana da Batuhan’ın havuç kafa Furkan gibi yancı olacak gibi geliyor hocam
O da muhtemel evet. Batuhan, ortalama üstü bir performans ile son 8'i görür bence. -
Reality ışığı vermeyen yarışmacılarla dolu fragmanı görmüşümdür
-
quote:
Orijinalden alıntı: FuskoReality ışığı vermeyen yarışmacılarla dolu fragmanı görmüşümdür
ERMAN BAŞKAN
quote:
Orijinalden alıntı: FuskoReality ışığı vermeyen yarışmacılarla dolu fragmanı görmüşümdür
Bizi öyle bir konuma soktular ki hocam...
quote:
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Anche
Exxen’de yayınlanan Survivor Cup Anıl berk baki’nin şovuna sahne olmuş diye duyumlar mevcutİzleyen varsa spoiler versin özelden..
Yalnız 2015 sezonu kadar efsane bir sezon çıkabilir seneye, müthiş isimler birikti. Anıl,Ogeday,Hikmet,Berkan,Sercan,Yusuf vs vs.
Sayacak çok isim var, iyi yarışmacıların bazıları mecbur dışarıda kalacak. Umarım Acun baba dengeli ve güzel bir kadro kurar.korsan siteden açtım sahrayı görünce kapattım..
-
-
-
Survivor bekleneni vermeyecek bu sene . Reytinglerde ben ilk 5 e Bile giremeyeceğini düşünüyorum . İlk başlarda ilgi olur ilk 3 falan yapar da sonra gene kurgular başlayınca kesin Reyting düşer . O yüzden survivoru ilerleyen vakitlerde exxen de yayınlarlarsa şaşırmayın
-
İSTERSE EXXEN'NİN EN KIRAL TAYFASINI GETİRSİN İSTERSE RONALDOYU MESSİYİ GETİRSİN. ADA HAYATI OLMADIKÇA KULİS OLMADIKÇA İZ LEN MEZ. TOP ATIŞI İZLEYECEK İSEM SÜPER LİG AÇARIM TOPA VURUP KAÇIRAN ADAMLARI İZLERİM.
ACUUUUUNNNN EFENDİİİİ KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERRR 40TL'YE EXXEN SATMAYA BENZEMEZ ADA HAYATI GETİR YOKSA İZ LEN MEZ. EXXEN'İ AMORTİ EDERSİN SEN BENİ DİNLE.
ESKİ PANDEMİ YOOOKKK ACUN EFENDİ
-
Teşkilatın numarasını isteyen dayı katılsa iyi bir tercih olurdu
palmiyeyi taşımıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X