Arkadaşlar ben destekleyeceğim yarışmacıyı seçtim. Steven Wakanda Foreverrrrrrrrrrrrrrrrr |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (35. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Bu sezon hangi çöpü destekliyorsun?
Alıntıları GösterZıplama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
S.A. hocalar. Yine leş kadro getirmiş Acun. Exxen'den Survivor'a bütçe ayıramamış. Yırmak reyiz dışında destekleyecek birini bulamıyorum. Şekerimiz düşerse arada bir şeker reyizi destekleriz. Birleşmeye kadar doğru düzgün izlemem yine. Herkese iyi seyirler şimdiden :)
-
Reşat başkanda ERDİ BAŞKAN talebesi havası alıyorum. İlk konseyden sonra adaya dönerken stevene dalar. Şimdiden 500 smsim hazır. O Steven da akıllı olsun. Wakanda makanda boş işler. Semte düşerse eskitirler
quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
kibir kasvet tayfasını tarumar edecek bi karakter göremedimReşat başkan var hocam. Pavyonlar kapalı olduğu için tarlamı kendisi için harcayacağım..
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82Reşat başkan var hocam. Pavyonlar kapalı olduğu için tarlamı kendisi için harcayacağım..
Alıntıları GösterReşattan olmaz hocam fazla ciddiyetsiz. Kibir ve kasvet ordusu için kolay lokma olur yırmağa diye istanbula paket ederler, acımazlar.
Sen tarlaları elden çıkarma, dursun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctReşattan olmaz hocam fazla ciddiyetsiz. Kibir ve kasvet ordusu için kolay lokma olur yırmağa diye istanbula paket ederler, acımazlar.
Sen tarlaları elden çıkarma, dursun
Alıntıları GösterHocam karnı acıkırsa taka kimseyi tanımaz hakkını verir
Tabii ilk hafta bakmak lazım. Fıkralarla Türkiye tadında bir arkadaşsa bu millet akbilini öttürür. Ama ben kendisinden delikanlı bir elektrik alıyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaHemşehrim Steven sonuna kadar senciyiz
sultan kadrosu bu sene iddialı hocam
-
jankat flood yapma
-
Emin : Serkay
Steven : Efecan
Şeker çıkartacak kız : Nihal
Aleyna : Damla
Bu seneki kadroda feci 2016 gönüllüler kolej awm takımı seziyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zorradamjankat flood yapma
-
Bakıcaz hocam. Kibir ve kasvet ordusuyla mücadelede gereken özveriyi göremezsek HES kodlu akbilimiz daima hazır. Yanılan olursa basarız akbilini derhal
-
Cornetto ye açlığını yatistir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenelony -- 4 Ocak 2021; 13:57:47 >
quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Makul bir sistem olabilir ama her hafta degisiklik bunaltıyor iki haftada bir olsun bari
Alıntıları GösterAslında mantıklı hatta şu da olabilir bir takım diğer takımdan 2 fazla olursa yeni takımlar belki bu sayede 3 4 hafta değişmez takımlar. Bir takımdan peşpeşe 2 kişi giderse değişir
Gönüllüler sen sancaray ismindeki kız hem futbolcu hemde Ünal Karaman ın yeğeni.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X