Yok hocam bu sene organizeler sosyal medyada birde hep öyle olur elif ye aynıydı ünlülerde haftalar geçtikçe kız 1. Oldu ünlülerde. Meryem giderse geçen seneki gibi ünlü gönüllü farkı olursa gider. Kimse farkında değil ama Ünlülerden kimse kalmadı finale kalanlar sonradan gönüllü olan barış Berkan 2 kisi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (36. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Acur zipziplari doldurmus yine. Kimse beni heyecanlandirmadi. Cemal hunal ve hayrettin disinda da unlu yok zaten.
Basketci bi tane kiz koymuslar unlu diye, adi da merve aydin. Baska adam mi yoktu ayni isim soyisimden adam aldiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 4 Ocak 2021; 20:30:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Xantares Turkiyeden cikan en iyi 3 cs go oyuncusundan biri peekleri ile meşhurdurquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Acur zipziplari doldurmus yine. Kimse beni heyecanlandirmadi. Cemal hunal ve hayrettin disinda da unlu yok zaten.
Basketci bi tane kiz koymuslar unlu diye, adi da merve aydin. Baska adam mi yoktu ayni isim soyisimden adam aldinizHocam inşallah zıpzıpları zıplatan bir deliyürek çıkar yine
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Basketci bi tane kiz koymuslar unlu diye, adi da merve aydin. Baska adam mi yoktu ayni isim soyisimden adam aldinizBasketçi ve tenisçi diye aldıkları kadar vasıfsız insan olamaz ya . Sabriye v2 olacak ikiside
-
-
-
Bu sezon rol yapmayacak tek isim Reşat olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam inşallah zıpzıpları zıplatan bir deliyürek çıkar yine
Alıntıları GösterYunus Emre Baskan Dominik’e cikartma yapabilir hocam. Destur almadan girilmez diye tabela asip ada kapisina zincir döşemiş. Acun medya yapmaz ama zıpzıp elemesi elzemdir, bu görevi layığıyla yerine getireceğiz diye demeçler verdiği söyleniyor yakın çevresi tarafından
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 4 Ocak 2021; 20:25:29 >
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Basketçi ve tenisçi diye aldıkları kadar vasıfsız insan olamaz ya . Sabriye v2 olacak ikiside
Alıntıları GösterSabriyenin kafası sıyrıktı en azından hocam. Bunlar sabriye performansı ve burçak silikliğiyle kombo yaparlar
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Bu sezon rol yapmayacak tek isim Reşat olur.zorro desteklemezse şampiyonluğun en büyük adayı hocam
-
ilk 2 hafta survivor no ads
3. hafta 15 dakikalık 2,3 reklam
.
.
.
10.hafta 20 dakikalık 4 reklam
.
.
.
+18. hafta 30 dakikalık 4 survivor yayını -
Yedeklerden Zeyd gelmezse acur a operasyon çekeceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maçukaİşte bize böyle delibozuk adamlar lazım kibir ve kasvet ordusunu ancak böyle babayiğitler paramparça edebilir.
Geçen sezon kibir ve kasvet ordusu tarafından karanlık emellerine alet edemeyeceklerini anladıklarında diskalifiye ettirilen Erman Baskan, kalbimizdesin..
quote:
Orijinalden alıntı: fenelony
Cornetto ye açlığını yatistirSurvivorda Barış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X