Aynen, Emin, Poyraz bi de şeker yükselten gruplaşmayı oluşturmuştur şimdiden. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (33. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Reşat başkan öyle değil hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Gönüllüler gene kolej tayfa olmuş . Bi bana mı öyle geldi ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIMeryem ilk geldiği gibiyse karşısında mücadele edebilecek biri var mı bilemiyorum.
Alıntıları Göstermeryem elenmemeye baksın geçen sene sms i düşüktü bir de bu sene tanınmış simaların olduğu gurupta olacak ben meryemin sms e çıkarsa eleneceğini düşünüyorum
-
Hikmet reis yedeklerden mi gelecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Irmağa gideyrum reis...
Ağla diye biri katlıyordu hani? -
Bu senenin potansiyel ''MAĞDUR'' adayı kim olur. Yorumları alalım @Üçkağıtçı Cemal
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooBu senenin potansiyel ''MAĞDUR'' adayı kim olur. Yorumları alalım @Üçkağıtçı Cemal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
deli mi ne kanalının sahibi fester abdü deniyordu, video'da yok??
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIEfor testini geçemedi falan diyolardı.
Alıntıları GösterMaster Chef'e çıktı adam efor testim çok iyiydi Survivor'a gidiyorum diye kendini reklam etti??
-
@Üçkağıtçı Cemal sensiz bu başlık çekilmez. Yardır Cemal' im :)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal
Alıntıları Göster
-
2017 ve öncesinde katılan gönüllüler yine şanslıymış (gerçi onların da çoğu referansla geliyordu ama bu grupta kimi görsem direkt acunmedyada çalışanlarının arkadaşları izlenimi verdi). Son gerçek gönüllü de taklacı Emre oldu belli ki, o 600.000 kişinin başvuru için harcadığı zamana yazık.
Bir de başka bir Yunus Emre olmasa iyiydi, internette aratırken isimleri çakışacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 3 Ocak 2021; 21:16:16 >
acuRRRRRRR Zeyd nerede????
-
quote:
Orijinalden alıntı: WhyNot?Master Chef'e çıktı adam efor testim çok iyiydi Survivor'a gidiyorum diye kendini reklam etti??
Alıntıları GösterHocam takım sayıları çok az büyük ihtimal yedeklerden 4-5 kişi gelecek her takıma . Bu sene birde çok erken başlıyor kesin baya yarışmacı gelecek . Yedeklerden gelirler
diziler var zaten pek izlenmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X