< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terrible Certainty -- 24 Ocak 2021; 21:58:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (342. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Acun abimin programları hep çekişmeli geçiyor hep bir eşitlik söz konusu. Bu başarı acun abinin ve takımları kuranındır. O kadar dengeli kuruyor ki masterchefde survivorda hep 9-9 oluyor. Hanzade ablamı 700bin kişi arasından seçti bak ablam kaç oyun aldı bugün sayamadım bile.
-
Acun efekt resmen 🤣 her zaman ki tiyatro devam ediyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora falan oyuna çıkmadı resmen kurgu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi gece survivor izleyelim dedik Allah'ına kadar şike yaptılar, bu saatten sonra gitsin şerma nın manitleri izlesin bu programı nasıl olsa bütün para ona gidiyor, bizlik birşey yok
Ben hayatımda böyle saçma sistem görmedim
8-1 den sonra tamamen gönüllülerin oyuna dahil olması için ünlülerin güçsüzlerini seçtikleri sistem oldu . Ünlülerin hiçbir avantajı kalmıyor her oyun o zaman 9-9 a gelir böyle . Ben böyle saçmalık görmedim ya . Acur efendi de ballandıra ballandıra geri dönüş oldu diye anlatıyor .
BU SENE TAMAMEN FİYASKO
Survivor izlerken sık sık aklıma gelen film:
Quiz Show (Şike) 1994
-
Kurgunun dibini yaşıyoruz şu an . Tamamen kurgu TAMAMEN !!!!
ünlülerin yerinde olsam cıkar gider bırakırdım yarısmayı. sacmalıga bakar mısın
-
Sergen son oyun atmamak için her şeyi yaptı -
Sözleşme var nereye gidiyosun -
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible Certainty
Emin baya yanık Ayşe'ye -
Biz izlerken farkettik gönüllüler farketmedi galiba hala
Acun oyunu gönüllülere vermek için herşeyi yaptı. Batuhanın topu, eşleşmelerdeki sıralama falan. Bugünkü oyundan tiksindim
-
Acun abim sözleşme imzalatmıştır, onu da düşünmüştür kral -
Yazık lan ünlülere, acun abim yine dünyasını istediği gibi yönetiyor.
Sizde var ya yok acur efendi dersiniz yok şike hile dersiniz kurgu dersiniz ama her sene buradasınız. Böyle seyirciye can kurban acunun yerinde olsam DEWAMKE derdim. -
Acun şöyle bir açıklama yapmıştı sezonun başında; oyunlardaki rekabeti arttırmak için ilk fikstürde geride olan takıma geride olduğu sayı kadar oyuncu eksiltme yapabilir diye bir sonraki fikstür için. Yani anlayacağınız bundan sonraki birçok oyun bunun gibi 9-9'da bitecek kurguvivorda.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X