![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3109. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
anasının ak sütü gibi helal şampiyonluğu
-
Aynen öyle
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben anlamıyorum abi millet kör herhalde. Adamın üstünlük kurduğu tek yarışmacı yok. Ama performans anlamında hak etmiş oluyor. O da zorlama performansıyla %55 anca yaparak. Bu halk eğitilmez bunu anladım.
-
ŞAMPİYON SURVIVORUN SON DÜZLÜĞÜNDE BELLİ OLUR BALABAN REİS ÇIKTI ALDI OYUNLARINI ALAYINA ÇAKTI TIPKI CEMAL CAN GİBİ!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03İSMAİL 500 BİN KAZANDI
DAYIM 750 BİN TL
DAYIM ADAMI PARAGRAFCI YAPAR ALPHAAA KERİM
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerim
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yarın umarım torpilli şampiyonun birebir skorlarını panoramada gösterirler.
Poyraza 41 30 yenil Stevena 50 48 Berkaya karşı yine birebirde geride ol. Aleyna da seni oyunlarda tokatlasın. Ona da birebirde geridedir. Zayıf rakiplerle en çok oynayan ol ama panoramada tuttuğun yorumcular en çok Poyraz zayıflarla oynamış gibi göstersin yetmeyip bir de sana uygun atışlarla sembol finali hazırlansın sonra da gel beleşe şampiyonluk al.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 26 Haziran 2021; 1:11:33 > -
Poyraz'ı yakan Dora ve Ayşe oldu zira İsmail'in şampiyon olmasının en büyük sebebi anti mavi oylar, bu anti oyları da Dora ve Ayşe yarattı.Finalde İsmail'in yerine başka kırmızı takımlı olsa o da şampiyon olacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam gibi adam' hem sporcu, kariyerli hemde beyefendi biri bu kupa sana yakıştı. Bravo Balaban..🏆🏆🔥🏆
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Survivorda son 20 gün çok önemlidir bu hep böyleydi gecen sene sms erken yapilmasaydi Sercan finaldeydi bu sene uygulanan sistem kusursuz hep performansı iyi olan ilerledi hem 1 ay önceki oylara göre eleme olmadi seneye bireysel dokunulmazlık geri gelir ve sms birincisinin isim söylemesi kaldirilir sadece adaylarin oylamaya çıktığı sistem gelirse cok daha keyifli olur
Survivor 2022 başlığı açıldıysa bugünden finali yazacağım günü gelince tutacak mı görürüz.
-
Konu ne ara bana geldi yahu
Geçmiş olsun hocam
Son senelerde şampiyonluk başka isme bu kadar yakışmadı tebrikler İsmail Balaban.
BALABAAAN BALABAAAN
İSMAİL BALABAN!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Geçmiş olsun hocamSeneye olan tahminimi de yazdım bakalım tutacak mı? Panorama masalarından bile seneye olan finali hissettirdiler. Tutarsa ilk sayfaya gidip o yorumu çerçeveleteceğim.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X