Ben bu üniversitenin rektörü vesaire olsaydım Ayşe gibi cahil,patavatsız,kibirli,fesat,kıskanç bir öğrencim olsaydı kaydını sildirip okuldan attırırdım.Bunlar gitmiş destek tweeti atmış. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (3024. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Kıçı kırık survivor için destek mesajı paylaşmak nedir, sanki olimpiyatlara katılmış da ülkemizi temsil ediyor. Gönderi altında da Ayşeciler teşekkür etmiş tam komedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekşideki Aleyna sevgisi fazla zorlama, aşırı yapmacık.
-
Aleyna'ya nötrüm, ne severim ne tutarım. Ama Ayşe, Allahım sen büyüksün ne olur böyle tipleri 30km yakınıma yaklaştırma.
-
Çocukluğundan bu yana rahat bir hayat yaşamış Amerikalarda okuyan zengin tikisi benim gözümde mağdur olamaz. Eğer şampiyon olursa sadece kendi yaşamında çevresine işte ben böyle bir yarışmada da bulundum ve şampiyon oldum böyle biriyim havasını atar.
-
Tam benim kafadasın hocam :d
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaKıçı kırık survivor için destek mesajı paylaşmak nedir, sanki olimpiyatlara katılmış da ülkemizi temsil ediyor. Gönderi altında da Ayşeciler teşekkür etmiş tam komedi
-
-
İsmail kazanırsa bu akşam Aleyna-Berkay-Poyraz da mı otomatikmen potada olacak?
-
quote:
Orijinalden alıntı: AlleinMannİsmail kazanırsa bu akşam Aleyna-Berkay-Poyraz da mı otomatikmen potada olacak?
hayır şuan potadaki isimler poyraz-ayşe
eğer ismail kazanırsa ya berkayı aday gösterecek ya da aleynayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 21 Haziran 2021; 14:34:36 > -
Bu akşam istediğim Berkay’ın kazanması ve Ayşe-Poyraz-Aleyna potası.Kim gidiyorsa gitsin,Batuhan Başkan’dan sonra biri daha elensin istiyorum son 4’ü göremeden.Berkay potaya girerse heyecan olmayacak,gidecek her türlü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 21 Haziran 2021; 14:58:50 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Acur'un Tv8 İstanbul stüdyolarındaki sanki Dominikteymiş de konseydeymiş havası verilmiş dekor ile sağa sola bakarak konuşması çok komik :)
-
Bu forumdaki Aleyna nefretini anlamıyorum. Kız çıkıyor çatır çatır savaşını veriyor elinden geleni yapıyor. O kadar mobinge iğnelemelere rağmen hala psikolojisini güçlü tutuyor, kimseye en ufak bir saygısızlık yapmıyor ama sırf eleyli ve azıcık oyunu kuralına göre oynadığı için burada türlü hakaretlere maruz kalıyor. Şahsen benim bu yarışmada görmek istediğim karakterlerden biri ve doğru seçilmiş bir cast.
-
BullpoweR7 nerelerde İsmail haterlığı yapmıyor bu sıralar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ayşe fanlarının nefretidir o. Kendi gibi fanları var işte ne bekliyorsunuz? 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama belli de olmayabilir. Bi sürprizle Ayşe gidebilir. Berkayın ailesi sınırsız SMS atabilir parayı veren düdüğü çalar hesabı 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Acur bugün yine torpilli oğlu poyraz için basket atışı koymuş
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
BullpoweR7 nerelerde İsmail haterlığı yapmıyor bu sıralar...YağlıGüreş ekibi ziyaretine gelmiş hocam evde kıspetle dolaşıyormuş şuan
Ayşe-Poyraz-Aleyna potasında elenenin Poyraz olması. Var bir hayalimiz..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X