< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2950. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
İsmail gayet de ingilizce konuşuyor aslında
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
İsmail yine nişanı attı galibaPoyraz diyoruz da ismail de az değil hocam gittiği her yerde kızları bağlıyor
-
İsmail adamla güreşirken, Recep İvedik sahnesi geldi aklıma. (Vizyonum belli olsun)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7İlk tur 3 metre önden atan Ayşe İsmaille aynı yerden atacak nerdeyse ne torpillisiniz be kırmızı takım
Hocam bugün ki yarış sırf sürünme ydi. Uzun boy a dezavantaj verdi. Sonra baktı Ayşe süpürüyor atışı eşitledi. Aleyna çıksaydı üst tura o atul uzaklaşmazdı. Sanırım acun doranın biletini kesti artık. Müdahale etmek zorunda kaldı yarışmaya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok girişken hocam, o önemli. Bir de Poyraz'ı ödüle götürseydi bölüm bitene kadar balabancı olurdum forumda
quote:
Orijinalden alıntı: umutou
Bu mesaj silindi.kaybol
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Çok girişken hocam, o önemli. Bir de Poyraz'ı ödüle götürseydi bölüm bitene kadar balabancı olurdum forumda
Girişken değil aslında kendini zorluyor ama adam sonuç alıyor
Batuhan'ı o konuda kendim gibi görüyordum herif partilerde put gibi duruyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 14 Haziran 2021; 23:53:55 > -
Hiçbiri dün ki Dora kadar eğlenemedi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxHocam bugün ki yarış sırf sürünme ydi. Uzun boy a dezavantaj verdi. Sonra baktı Ayşe süpürüyor atışı eşitledi. Aleyna çıksaydı üst tura o atul uzaklaşmazdı. Sanırım acun doranın biletini kesti artık. Müdahale etmek zorunda kaldı yarışmaya.
Alıntıları GösterBu hafta Dora gider zaten sembol oyunundan dolayı onu oynatmaz ama benim anlamadığım bu Aleyna'ya veya İsmail'e kazandıracak sembolü demek oluyor. O zaman sembol oyununu izlemenin de mantığı kalmıyor.
-
Modum düşük bu sıralar bölüm nasıldı?
quote:
Orijinalden alıntı: Baldbani
Hiçbiri dün ki Dora kadar eğlenemedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları GösterIşıklı daha güzel
-
Ara sıra baktım ben hocam,Başkansız tadı yoktu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: IronimIşıklı daha güzel
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Modum düşük bu sıralar bölüm nasıldı?Aman hocam kendine bir şey yapma sakin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 14 Haziran 2021; 23:58:21 >
Buna kopmuştum yahu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Ara sıra baktım ben hocam,Başkansız tadı yoktu.Tahmin etmiştim aslında da sohbet olsun diye sorayım drdim eyvallah hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X