Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2952. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.617.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29502951295229532954
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • İstanbul’a gitmek için de mi eleme olacakmış?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Son 4 değil mi? Daha 6 kişi var bu hafta elenmeyecek ayrıca 5 ve 4. kişinin girdiği potaya da girmiyor yani son 4e kalmış oluyor son 3e değil.

Alıntıları Göster

Hayır hocam 5 kişi olunca oynanıyor. 4 kişi olunca 2 kişi elemeye çıkmış bir şekilde kıbrısa gidiyor. Sembol alan elemeye de girmediği için son 3 e kalıyor.

• quote:

Son 4 değil mi? Daha 6 kişi var bu hafta elenmeyecek ayrıca 5 ve 4. kişinin girdiği potaya da girmiyor yani son 4e kalmış oluyor son 3e değil.

Alıntıları Göster

Direkt yarı finale gidecek, yanına 2 kişi gelecek dedi. Son 3'e kalacak işte. İsAl den biri çok avantajlı olacak artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın şampiyon olayı kıl etti beni. Ya kardeşim ne bu cinsiyet acizliği ? O yarışmaya geldiyse oynasın, kazansın. Yani şu kadın ağlaması baydı artık. Cinsiyet manyaklığına ne gerek var? Emek veren diğer insanlara yazık değil mi ? Kadın yüceltmesi yapayım derken, tam tersi "sen acisin, ben seni koruyorum" demektir bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Hocam valla yazıklar olsun,son 5’te yapmak ne ya.Hadi Melis zamanı yapılmazdı ama Batuhan ve Steven görmeliydi kesinlikle.3 sembol çöpe gitti,belki de 3.olacaktı en kötü.

Sözün bittiği yerdeyiz hocam ne desek boş büyük haksızlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Direkt yarı finale gidecek, yanına 2 kişi gelecek dedi. Son 3'e kalacak işte. İsAl den biri çok avantajlı olacak artık.

Alıntıları Göster

Artık kendine küfür ettirecek derecede yarışmadan baydı. Utanması da yok. Şu yaptığının rezillik olduğunun herkes farkında. 2 tane 3er sembolü olan kişi var geri kalanlarda sembol yok şaka gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 15 Haziran 2021; 0:14:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhres7

Kadın şampiyon olayı kıl etti beni. Ya kardeşim ne bu cinsiyet acizliği ? O yarışmaya geldiyse oynasın, kazansın. Yani şu kadın ağlaması baydı artık. Cinsiyet manyaklığına ne gerek var? Emek veren diğer insanlara yazık değil mi ? Kadın yüceltmesi yapayım derken, tam tersi "sen acisin, ben seni koruyorum" demektir bu

Atışları 10 metre önden atıyorlar,halka,top vs. ekstradan veriliyor. Kadınlık mağdurluğu her an kullanılabilecek bir joker. Bunları geçtim bunun üzerine bu sene aileler işin içine girdi kızları için bir de onlar mağdurluk kastı. Panorama,ekstra bizzat acun kadın şampiyon kadın şampiyon diye başımızın etini yedi. Bir de üstüne üstlük biricik La'lisi kazansın diye sembolü olan adamlar elenene kadar sembol oyununu bekletti rezillik bu ne denir ki.

• quote:

Artık kendine küfür ettirecek derecede yarışmadan baydı. Utanması da yok. Şu yaptığının rezillik olduğunun herkes farkında. 2 tane 3er sembolü olan kişi var geri kalanlarda sembol yok şaka gibi

Alıntıları Göster

2018'den sonra bırakmıştı bunu, yalnız o zamanlar bile son 4'ü garantilemeye yarıyordu anca. Performans listesinin başında yer alan 3 isim sadece statik dengede iyi olmadıkları için ayaklarına pranga bağlanmış oldu resmen  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Umarım 4er can verir herkese sembol başına can vermek gibi bir saçmalığa girişmez. Poyraz ve Berkay 4 candan gelip İsmail ve Aleyna'yı yerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

İstanbul’a gitmek için de mi eleme olacakmış?

Memleketimize bile elemeyle giriyoruz hocam artık Türk pasaportunun hali içler acısı

• NEFRET EDİYORUM SENDEN NEFRET TÜM ZAMANLARIN GELMİŞ GEÇMİŞ EN TORPİLLİ YARIŞMACISI

• ************** KAMU SPOTU**************

"ARKADAŞLAR, SGK'LI OLAN ARKADAŞLAR LÜTFEN HEMEN RANDEVU ALIP AŞISINI OLSUN"

************** KAMU SPOTU**************

• Patladık sonunda

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İsmail korktu

DORA DAYIM ELENMEZZZZZZ

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Patladık sonunda

Dayım 4-2'ten oyunu verince kendi kendini eledi demiştim hocam...

• Yeni HÜSEYİN 5 formülü bu
    Sahada performansı gösterip potada akbil basmak......

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Patladık sonunda

• Dayım  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Dora gelebileceği en iyi yere kadar geldi zaten, Berkay ı bile eleme ihtimali var halen.

• 
Sayfa: önceki 29502951295229532954
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.