|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (279. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Sırf takımların gücü eşit kalsın Ünlülerin kızları oyuna giremesin diye Sancakay kurguya feda edildi. İlayda'ya bu kadar oy gideceğine inanmıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Ocak 2021; 0:26:37 > -
steam profilimde bile destekliyorum. seviyorum şekerimi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tiki tayfadan Aleyna sonuncu olmuş.
Sarılmış hocam en sonda,tekrar baktım şimdi. -
Emin, Steven, Poyraz, Hanzade ve Reşat, Dora dayıdan ve sevenlerinden kaçışınız yok!
Dora dayı haftaya daha sert olmalı KUMPAS ortaya çıktı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Sancakay ne yaptıysa ismi yazıldıktan sonra yaptı, dün SMS açılsa daha fazla alırdı belki İlayda'dan ama İlayda'ya çok oy gideceği her yerde konuşuyordu zaten. -
Olay ne tam olarak bu sezon uzak kaldım biraz finaller yüzünden -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Sırf takımların gücü eşit kalsın Ünlülerin kızları oyuna giremesin diye Sancakay kurguya feda edildi. İlayda'ya bu kadar oy gideceğine inanmıyorum.
Hanzade'nin oyu gerçekse İlayda da alabilir o kadar oy. Avantajı ünlüler aldıktan sonra yine değişen bir şey olmaz, bence Meryem'i o tarafa almaları lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: kibo_23
Olay ne tam olarak bu sezon uzak kaldım biraz finaller yüzündenBenziyorlar hocam ve Dora dayı da bir taktisyen
Böyle giderse takımları elden geçirir Acun.quote:
Orijinalden alıntı: franz392Hanzade'nin oyu gerçekse İlayda da alabilir o kadar oy. Avantajı ünlüler aldıktan sonra yine değişen bir şey olmaz, bence Meryem'i o tarafa almaları lazım.
Alıntıları Göster
Dede bende son anda ayık ettim😕quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Sarılmış hocam en sonda,tekrar baktım şimdi. -
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxidesurvivor da TRABZONLU yarışmacı görmek istemiyorum. Baran ve Reşat diskalifiye olmalı
Niye Trabzonlular la aranda kötü birşey mi geçti.
Tamamdır eyvallah hocam -
valla bu saatten sonra her dokunulmazlık kaybettiklerinde seyircilerin oy için doraya abanması lazım. o birinci olan ergen sürekli onu söyleyecek belli.
-
Reşat'a bir ben mi uyuz oluyorum ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBen kaç kişiyi dövdüm bugüne kadar sen biliyor musun ha?
Bu tavırların devam ederse ben sana girişeceğim Tefik
-
Ayşe baskan ve Dora dayı ittifakı geliyor.
Tiki Poyraz'ı adada zor günler bekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X