Acun aleynacı larını korumaya deccan ediyor anladığım kadarıyla. Geçen hafta merveyi boşa harcamadı.aleynacığının yolunu açtı. İzlemeyin arkadaşlar prim vermeyin şu adama. Her türlü düzenbazlık bu adam da. Anladığım yine yine çember atışıydı bugün. Merak ediyorum acun grup mu yaptı aleynacı larıyla başka türlü imkansız korumaz bu kadar. Grup derken toplantı yani. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2653. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndethan artık kendi kendine alıntı yapar.
Alıntıları Göster
-
Kırmızı almış bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neyse gençler sabah 2 tetik işimiz var
tabancaya bakım yapalım
yan hesaplar ağlaşsın sabaha kadar
kalabalık görünün
Gaddar kaçar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Kırmızı almış bence.fraqman'da diyor ki oylarinizi kullandiniz, demek ki mavi kazandi. kırmızı kazansaydı oylamalık bir duruma gerek yoktu maviler için. herkes adaydı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndfraqman'da diyor ki oylarinizi kullandiniz, demek ki mavi kazandi. kırmızı kazansaydı oylamalık bir duruma gerek yoktu maviler için. herkes adaydı.
Alıntıları Göster
-
Dora dayım elenirse Dominiği basmaya gidiyorum
Hayır,Poyraz ya da Steven yazılacak.Sms birincisi açıklanınca Poyraz yazılmışsa düşecek,Steven aday olacak.Steven yazılmışsa aynı kalacak pota.
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndfraqman'da diyor ki oylarinizi kullandiniz, demek ki mavi kazandi. kırmızı kazansaydı oylamalık bir duruma gerek yoktu maviler için. herkes adaydı.
Alıntıları GösterBazen fragmana önceki konseylerden kesit koyuyorlar, oradan bir çıkarım yapmak zor yani.
quote:
Orijinalden alıntı: Eragone
Dora dayım elenirse Dominiği basmaya gidiyorum -
Kırmızılar kazanırsa çakma dayı dora elenecek, maviler kazanırsa yine çakma dayı dora elenecek. Kaçışı yok bu hafta cadde bebesi dayınızın ekrandaki son günlerinin de keyfini çıkarın sizde
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickleKırmızılar kazanırsa çakma dayı dora elenecek, maviler kazanırsa yine çakma dayı dora elenecek. Kaçışı yok bu hafta cadde bebesi dayınızın ekrandaki son günlerinin de keyfini çıkarın sizde
Sen de bı öylesin bi böyle 2.ethan mı olmaya çalışıyon zıpır
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Sen de bı öylesin bi böyle 2.ethan mı olmaya çalışıyon zıpır
Alıntıları Göster
-
Hocam elenen adamın daha neyini savunayım benim işim kalanlarla
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxAcun aleynacı larını korumaya deccan ediyor anladığım kadarıyla. Geçen hafta merveyi boşa harcamadı.aleynacığının yolunu açtı. İzlemeyin arkadaşlar prim vermeyin şu adama. Her türlü düzenbazlık bu adam da. Anladığım yine yine çember atışıydı bugün. Merak ediyorum acun grup mu yaptı aleynacı larıyla başka türlü imkansız korumaz bu kadar. Grup derken toplantı yani.
Masalarda da bu 2 torpilli hep korundu. Bu sene bilmem neyini kaçırdı zaten. Herkes Hanzade'ye İlayda'ya torpilli diyordu da şu kızın (Çalışkan) çeyrek finale gelmesi Survivor tarihinin en büyük torpilidir. Ayrıca Aleyna K gibi bir kadının da son 6 ya kalacak olması (büyük ihtimalle) yine büyük torpillerden biridir
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Masalarda da bu 2 torpilli hep korundu. Bu sene bilmem neyini kaçırdı zaten. Herkes Hanzade'ye İlayda'ya torpilli diyordu da şu kızın (Çalışkan) çeyrek finale gelmesi Survivor tarihinin en büyük torpilidir. Ayrıca Aleyna K gibi bir kadının da son 6 ya kalacak olması (büyük ihtimalle) yine büyük torpillerden biridir
Alıntıları Göster
-
Merve elenince hazmedeyip Batuhan ve İlayda’yı takipten çıkmış herhalde😂
İlayda kısmını anlamadım,neyse yarın panoramada 3 saat anlatır uzun uzun cümlelerle.
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Alıntıları GösterMidem bulandı. Resme bakınca samimiyetsizlik, mağduriyet, ikiyüzlülük, kıskançlık, kibir ve kasvet görüyorum.
-
Hocam kendisinden pek hazzetmesem de Kaleyna kalanlar içinde en başarılı kadın bence eğri oturup doğru konuşursak. Hem bir gruba yanlamadan kendi ayakları üstünde duruyor hem de oyunlarda yarmagülden hem daha hızlı hem de daha istikrarlı. Son 6'ya kalması onun hakkı olur o yüzden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Midem bulandı. Resme bakınca samimiyetsizlik, mağduriyet, ikiyüzlülük, kıskançlık, kibir ve kasvet görüyorum.
Alıntıları Göster
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X