< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2651. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Batuhancılardan öğrenmişler onu da
Normal şartlarda ünlülerde Batuhan dışında büyük fan kitlesi olan bir yarışmacı yokken sürekli kazanmalarının başka bir açıklaması olamazdı.
Alıntıları Gösterİsmail'in de fan kitlesi çok sanıyordum ama hiç yoklar. Ciddi ciddi fanı yok adamın. Hatta bence Merve'nin fanı daha çoktu ama Acun ne yaptı etti Merve'yi harcadı. Buna da adım gibi eminim. Panorama hesabının altında İsmail diyen bir kişi bile yok ama sırf Batuhanla hareket ediyor diye İsmail yorumları beğeni alıyordu ama panorama hesabı altında organize olamıyorlardı sabah erken saatte olduğu için.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar KerimKRALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah Steven gider,bireyselde tehlike olabilir bizim için ama çakma dayı güzel mağdur olamadı,Steven’dan altta kalır büyük ihtimalle.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7İsmail'in de fan kitlesi çok sanıyordum ama hiç yoklar. Ciddi ciddi fanı yok adamın. Hatta bence Merve'nin fanı daha çoktu ama Acun ne yaptı etti Merve'yi harcadı. Buna da adım gibi eminim. Panorama hesabının altında İsmail diyen bir kişi bile yok ama sırf Batuhanla hareket ediyor diye İsmail yorumları beğeni alıyordu ama panorama hesabı altında organize olamıyorlardı sabah erken saatte olduğu için.
Alıntıları Göster
-
hala gülüyorum. ismail yarın gel başla. ismail iki çay kap gel kendinede söyle.
çakma dayıcılar yanınızdayız dayınız elenmesin
elenmesin ki bireyselde iyice patates olsun
daha zevkli olacak
Yunanlara covid bulaşmıyor herhalde, bahaneye bak Vize vermiyorlar desene işte. Gerçi mesele sadece o değil, şurada 1 ay kalmışken ödüllerin çoğu Dominik içinde bile olsa gezmeli olmalı. Pintilikten onu bile yapmıyor diablo.
hayret çakma dayının yan hesapları bana saldırmadı bu gece
quote:
Orijinalden alıntı: Gaddar Kerimçakma dayıcılar yanınızdayız dayınız elenmesin
elenmesin ki bireyselde iyice patates olsun
daha zevkli olacak
-
kral 400 anlık:
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Hocam Dora Dayıma kaç sms attınız? Yoklama var.Hocam söylentiler doğruysa 2. oyunu da mağdurlar kazanmış. Bu patlamazsa dayıya veda etmek zorunda kalırız...
GİDİYORUZ
-
Yolda yürürken omuz atsa ne yaparsınız ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Hocam söylentiler doğruysa 2. oyunu da mağdurlar kazanmış. Bu patlamazsa dayıya veda etmek zorunda kalırız...
Alıntıları Göster
-
aynı adada yaşamaya başlayınca dayım ismaili ayakcısı yapar. ismail 13 14. getir. ismail takımları topla..
Şaka yapmayın hocam.quote:
Orijinalden alıntı: franz392Hocam söylentiler doğruysa 2. oyunu da mağdurlar kazanmış. Bu patlamazsa dayıya veda etmek zorunda kalırız...
Alıntıları Göster
Komik değil..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X