Halk mavi takımı değil. Uğurtan Dora'yı sevmedi. Uğurtan Dora gitsin herşey çözülür. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2617. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Halk mavi takımı değil. Uğurtan Dora'yı sevmedi.
Uğurtan Dora gitsin herşey çözülür.
Alıntıları GösterMavi takımı sevmiyorum hocam sadece Uğurtanı değil.
-
HALK UĞURTAN DORANIN YANINDA
SİZİN HALK DEDİĞİNİZ KESİM HALK OTOBÜSÜ YERİNE JEEPE BİNEN KESİM DEĞİLDİR
UĞURTAN DORA A101 DEN, BİMDEN, MİGROSTAN ALIŞVERİŞ YAPAR EKMEĞİNİ HALK EKMEK BAYİİSİNDEN ALIR, HALK OTOBÜSÜNE BİNER
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7HALK UĞURTAN DORANIN YANINDA
SİZİN HALK DEDİĞİNİZ KESİM HALK OTOBÜSÜ YERİNE JEEPE BİNEN KESİM DEĞİLDİR
UĞURTAN DORA A101 DEN, BİMDEN, MİGROSTAN ALIŞVERİŞ YAPAR EKMEĞİNİ HALK EKMEK BAYİİSİNDEN ALIR, HALK OTOBÜSÜNE BİNER
UĞURTANIN FOTOLARINI ATTIRMA BANA
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIMavi takımı sevmiyorum hocam sadece Uğurtanı değil.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIUĞURTANIN FOTOLARINI ATTIRMA BANA
Alıntıları GösterUĞURTAN DORA MAĞDUR OLMAZ MAĞDUR EDER BİZDEN BİRİDİR
-
Helal olsun Dora'ya, kolej tikisi Poyraz'a paspas çeke çeke potaya bile girmez olmuş. Tam bir taktik dehası bu adam.
-
dayım halkın adamı olmak için çok çile çekmiştir. kendisine zorla suşi yedirilmiş mozart dinletilmiş sosyetik ortamlarda resimleri çekilmiştir. gizli gizli lahmacun yemek müslüm dinlemek halk plajina gitmek zorunda kalmıştır. bu uğurda çok cefalar çekmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dayım sosyal olaylara son derece duyarlıdır.dominikte emeklilikte yaşa takılanların sesi olmuş. Dominik devlet başkanı ile görüşerek emeklilik yaşını 35e düşürmüştür.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Çoluk çocuk işleri hocam itibar etmeyin ettirmeyin.
Bot basıp yorum yapmanın bir başka hali bence.
Botu en iyi siz bilirsiniz hocam
-
Aleyna K’nın sms’i gönüllülerdeyken de yükselmişti yalnız.Bir kere birinci çıktı,ondan sonraki hafta kadın potası olamıyorken bile 3.olmuştu.Sonra takımlar değişti.Yani en son verilere göre Ayşe’den çok sms’i vardı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hasan o sene son 4’e çıkma oyununda nasılsa ben Merve’yi sms’te elerim diyerek bariz şekilde Begüm’e oyunu satmıştı.
ayşe yarışma bitince evine döner. aleyna k birşekildetv kalmaya devam eder.. alın size 100 yılın tespiti
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
ayşe yarışma bitince evine döner. aleyna k birşekildetv kalmaya devam eder.. alın size 100 yılın tespitiAklıma geçen sene Barışçıların şampiyonluk gidince aman bize ne Barış netflixte dizide rol alacak demesi geldi hocam
-
Dallamalar biz canlı yayındayız. Yersen Panaroma
-
BARIŞ MURAT YAĞCIquote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Aklıma geçen sene Barışçıların şampiyonluk gidince aman bize ne Barış netflixte dizide rol alacak demesi geldi hocam
Alıntıları Göster
Hem manken,
Hem oyuncu,
Hem yazar,
Hem şarkıcı,
Hem yönetmen,
Hem de yakışıklıdır hocam. Kıskanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musashi-R -- 26 Mayıs 2021; 17:52:56 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Zaten kaç kişinin yaay hesabı var ki hocam ?
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
BARIŞ MURAT YAĞCI
Hem manken,
Hem oyuncu,
Hem yazar,
Hem şarkıcı,
Hem yönetmen,
Hem de yakışıklıdır hocam. Kıskanmayın.Bi vasfını unutmuşsunuz hocam yazmaya elim gitmedi
-
Sizin için değildi bu olta hocam,bir daha yakalanmayın salıyorum şimdilik.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Bi vasfını unutmuşsunuz hocam yazmaya elim gitmedi
Alıntıları Göster
Benim de yazmaya elim gitmedi hocam(Bir tane değil çaktırma)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X