Ödem hocam. Danalar gibi Kezban olmak kolay değil |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2615. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Çok enteresan hocam geçen ilk günlerden fotosunu gördüm forumda inanamadım medikal müdahale gerekiyor bence
Alıntıları GösterDayım gereken müdahaleyi yapacaktır hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayım gereken müdahaleyi yapacaktır hocam
Alıntıları GösterÇakma dayınız İsmail istatistik kassın diye var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIÇakma dayınız İsmail istatistik kassın diye var.
Alıntıları GösterDayım alayını gömüyor İsmail ve Batuboy garanti sayımız artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Örnekler alakasız olmuş yalnız. Cemal'in de destekçisi çok fazlaydı ama karşısındaki mağdurun kitlesi rekorlar kırdığı için 2. oluyordu. Ayrıca biz sevmesek de antisi azdı, bu seneki final adaylarında böyle bir durum da yok.
Poyraz ile Barış'ın da sms 1. likleri dışında hiçbir ortak noktaları yok. Barış kendisine hırsız iması yapıldığında bile cevap vermeyen, röportaj ve konsey dışında çıtı çıkmayan, takım arkadaşlarını umursamayan, parkur hızı kadınlardan bile yavaş olan, oyun/atış çözme yeteneği olmayan biriydi.
Finalde ek destekler de önemli tabi, zaten o ihtimal olmasa şampiyonluk yarışı 2016'daki gibi sadece formaliteye dönüşecekti.
Ek destekleri göz önünde bulundursak bile Poyraz önde zaten hocam nasıl bi oluşum olduklarını asla anlamadığım bi ayrazcı tayfa var anketlerde ypfcyi bile geçiyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIÇakma dayınız İsmail istatistik kassın diye var.
Alıntıları GösterAlgı yapma zıpırcarter16
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayım gereken müdahaleyi yapacaktır hocam
Alıntıları GösterHay Dayına ......
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Hay Dayına ......
Alıntıları GösterHocam öyle deme kalbimi kırarsın
quote:
Orijinalden alıntı: action16Hay Dayına ......
Alıntıları GösterEthanı seviyor musunuz hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Dayım alayını gömüyor İsmail ve Batuboy garanti sayımız artık
Alıntıları Göster
-
Dayım finalde tüm servetini yeğenine yatıracak...
-
Kaleyna’da beğenilme hastalığı var. Tüm erkekler onu beğensin istiyor ve aşırı yapmacık samimiyetler kuruyor. Dün Yunan Sakis’i falan da etkilemeye çalıştı, adamın sevgilisi de aynı takımda ama kız o kadar yanaşmadı yani.
Yarışma başında Poyraz’ın kucağına atlamak sarılmak için yön değiştiriyodu. Sonra Emin’e yaptı. Sonra Batuhan’a. Şimdi de Sakis’i kestirmiş gözüne.
Her ortamda en çok ben konuşayım ve konuşulayım, ben gözde olayım diye yırtınıyor. Nerde bir ship potansiyeli varsa hepsine atladı kadın. Ayrıca ingilizcesi de özenti ingilizcesi. Poyrazla Dora’nınki ondan kat kat iyiydi
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Alıntıları GösterHafıza oyunu çıkınca bile ismailden öndeyiz hocam haftalıkta
Genel tabloda da birleşme sonra dayının performansı çoğundan öndedir ilk haftalardaki istatistik verilerinin bir önemi yok %25 lerden 40 lara getirdik 2 aya %50 üstü oluruz
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hocam öyle deme kalbimi kırarsın
Alıntıları GösterKıyamam Sana
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Kaleyna’da beğenilme hastalığı var. Tüm erkekler onu beğensin istiyor ve aşırı yapmacık samimiyetler kuruyor. Dün Yunan Sakis’i falan da etkilemeye çalıştı, adamın sevgilisi de aynı takımda ama kız o kadar yanaşmadı yani.
Yarışma başında Poyraz’ın kucağına atlamak sarılmak için yön değiştiriyodu. Sonra Emin’e yaptı. Sonra Batuhan’a. Şimdi de Sakis’i kestirmiş gözüne.
Her ortamda en çok ben konuşayım ve konuşulayım, ben gözde olayım diye yırtınıyor. Nerde bir ship potansiyeli varsa hepsine atladı kadın. Ayrıca ingilizcesi de özenti ingilizcesi. Poyrazla Dora’nınki ondan kat kat iyiydiİlk defa bir mesajınızda dayı yok diyecektim hocam ama sonda dayanamamışsınız yine
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Hafıza oyunu çıkınca bile ismailden öndeyiz hocam haftalıkta
Genel tabloda da birleşme sonra dayının performansı çoğundan öndedir ilk haftalardaki istatistik verilerinin bir önemi yok %25 lerden 40 lara getirdik 2 aya %50 üstü oluruz
Alıntıları GösterOgeday ve Cemal gibi şampiyon olan yarışmacılarda birleşmeden sonra açılmıştı zaten hocam o yüzden dayımın birleşme öncesi kötü olması gayet normal...
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Kıyamam Sana
Alıntıları Göster
-
İlayda sanki Melis’e geri zekalı demiş gibi gönderildi, Melis sanki Batuhan’a hayranmış gibi gönderildi, Sergen sanki “tokatladık” demiş gibi gönderildi, Merve Aleyna’yı küçümseyen iğrenç bir insan gibi gösterildi ve hepsi gönderildi o konsey. İğrenç bir yapım. Güzel yazmış biri
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxİlayda sanki Melis’e geri zekalı demiş gibi gönderildi, Melis sanki Batuhan’a hayranmış gibi gönderildi, Sergen sanki “tokatladık” demiş gibi gönderildi, Merve Aleyna’yı küçümseyen iğrenç bir insan gibi gösterildi ve hepsi gönderildi o konsey. İğrenç bir yapım. Güzel yazmış biri
Acun bu sene felaket hak yiyor seneye all star reytinglerinden çıkar inşallahhh
-
SADECE KIRMIZI TAKIMCILAR ARTILASIN!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X