< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2537. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeaceherkes kendine benzeyene oy verir hocam. son sözüm budur. takdir izleyenlerindir.
Takdir Dora dayımındır hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
kör buzağı topallarsa kırmızı topallamazsa maviler kazanacakmışüflediniz mi hocam
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82üflediniz mi hocam
Alıntıları Gösteraynen hocam rahmetli dedem ölmeden önçe bana el vermişti.
Bence de bayrak çok zor tabi bir daha reklama girecekse 10a 6 veya 7 biter ama instada birisi 10a 8 kesin bilgi yazmış. Berkay'ın öne geçtik falan lafı da öne geçme ihtimalleri olduğunu gösteriyor açıkçası veya Berkay bu saçmalamış da olabilir diyeceğim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeaceaynen hocam rahmetli dedem ölmeden önçe bana el vermişti.
Alıntıları Gösterbravo hocam
-
-
Hocam geçen yıl ' ne olduğu başta belliydi en azından. Ben başta mavi takımı destekliyordum özellikle stevenı severdim ama o bile değişti artık. Dora zaten' bir numaralı ortalık karıştırıcı o adam varken o takımı sevmek için sebep yok..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: themann41
Hocam geçen yıl ' ne olduğu başta belliydi en azından. Ben başta mavi takımı destekliyordum özellikle stevenı severdim ama o bile değişti artık. Dora zaten' bir numaralı ortalık karıştırıcı o adam varken o takımı sevmek için sebep yok..Dora dayım mükemmel biri hocam.
Aleyna Çalışkanı yine kenara çekti galiba hey Allahım ya madem bu kadar berbat yarışmacıydı niye bu kadar getirdin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82dayımı neden winx kızı yaptınız hocam
Alıntıları GösterDayım bir peridir hocam, ben yapmadım gönül gözü ile bakanlar kanat görüyor fotoda
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceDayım bir peridir hocam, ben yapmadım gönül gözü ile bakanlar kanat görüyor fotoda
Alıntıları Gösterperi dayı...
-
quote:
Orijinalden alıntı: themann41
Hocam geçen yıl ' ne olduğu başta belliydi en azından. Ben başta mavi takımı destekliyordum özellikle stevenı severdim ama o bile değişti artık. Dora zaten' bir numaralı ortalık karıştırıcı o adam varken o takımı sevmek için sebep yok..dayım çok iyi bir insan hocam. arkadaş arasında lakabı karıncaezmez
Fanboylukla yorumluyorsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82peri dayı...
Alıntıları GösterEvde hep gülen biri, sanki bizden biri. Hem gerçek hem de peri, masallar diyarından geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceDayım bir peridir hocam, ben yapmadım gönül gözü ile bakanlar kanat görüyor fotoda
Alıntıları GösterDayım dünyamıza armağan edilen bir iyilik meleğidir hocam
-
Ayşe için 500 bini aşan tweet atılmış! La bu ülkeye ne oldu ? Vah halimize
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X