yanlışınız var hocam dayım 3 dakikada ileri seviye yunanca öğrenmiştir |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2529. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBatuhancılar ve İsmailciler ikisi birlikte finale çıksın isterken Poyrazcılar su koyuvermeye başlamış bile. İşte dostluk diye buna derim ben.
Alıntıları GösterHayallerde yaşamaya gerek yok hocam. Acun final akşamında mümkün olduğu kadar sms geliri cukkalamak için işleri kızıştırmak isteyecektir. Nasıl ki sistem 2004'ten sonra şampiyonlar liginde iki düşük bütçeli takımın finale kalmasını engellediyse Acun'da 2012'den sonra iki dost karakterin finale kalmasını engelliyor.
-
Hislerim diyor ki bu akşam mavi takım 10a 8 kazanacak
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoDora dayım ne kadar çabuk Acun medyanın içine sızıp şirketi batırma çalışmalarına başlarsa o kadar iyi olur hocam.
Alıntıları Göster
-
Müsterih olun hocam. Ajax iki yıl önce nasıl bu tabuyu yıkıp kıl payı finali kaçırdıysa Dora Dayı da minimum yarı final görecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82
Alıntıları Göster
-
dayım Kızılderilerin dumanla yazışmaları çözerek dünyada ilk hackerliği başlatmıştır.
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaMüsterih olun hocam. Ajax iki yıl önce nasıl bu tabuyu yıkıp kıl payı finali kaçırdıysa Dora Dayı da minimum yarı final görecektir.
Hocam siz ben oldunuz, ben siz oldum. Benim devreler yanmaya başladı
-
Ethan’a eskiden Dora dayıyı destekliyordun demişizdir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Ethan’a eskiden Dora dayıyı destekliyordun demişizdir.siz bu sene mağdur sevici olmadınız... en büyük gelişme budur hocam. makarnayı da bıraktınız mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHocam siz ben oldunuz, ben siz oldum. Benim devreler yanmaya başladı
Alıntıları Gösteriyice şizofren oldun weros hocam
-
Bu sene kaliteli makarna yoktu hocam, hepsi makarna görünümlü noodledı.
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Bu sene kaliteli makarna yoktu hocam, hepsi makarna görünümlü noodledı.bravo hocam makarnadan tasarruf edip iphone almışsınız
-
Öyle oldu hocam
En güzel gövde gösterisini dayım yapar.
Çaleyna ya napıyosun desek iyiyim sen nasılsın der
BATUBOY
-
Ölmüş insanların arkasından küfür etmek sana yakışır mağdur
-
Steven da Batuboy diyor
İyice dayıcı oldu bu da kızlar gidince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X