İlk attıkları fragmanda bu sahne vardı sonra o fragmanı silip bu sahneyi kaldırıp yeni fragman yüklediler ![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2527. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
ne olmuş şimdi son karar mavi mi kazanmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
ne olmuş şimdi son karar mavi mi kazanmışEvet
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Fragmanda konseyi geniş açıdan gösterdikleri bir sahneyi silmişler spoiler vardı büyük ihtimalle ama ben anlayamadım bakınca.Yukarıda kazanan söylenmiş zaten de,bu seneyi ne kadar saldıklarının kanıtı oldu fragman.İnstagramda @aresbilgiofficial diye bir sayfa var o sayfada ilk fragman var ve sembol hangi takımın tarafında net gözüküyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Çaleyna ya bir ihtiyacın var mı desen ne ihtiyacı der hocam
Alıntıları GösterÇaleynaya kaşıkçı elması gibisin desen ekşi bir elma mı o diye sorar hocam
-
aleyna c calan telefonunu cantasında bulamayınca galiba evde unutmuşum der.
merve yeni bir telefon alsa bana telefonu kullanmasını poyraz öğretti der
ayşe berkanın üçüz olduğunu öğrense aslında biz dörtüsüz der
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeacealeyna c calan telefonunu cantasında bulamayınca galiba evde unutmuşum der.
çaleyna kapıyı çaldıktan sonra kim o? sorusuna “ben” diye cevap verir. Sen kimsin derler Çaleyna “benim ben” der
quote:
ayşe berkanın üçüz olduğunu öğrense aslında biz dörtüsüz derBerkaya şuanki yaşından 3 çıkar geriye kaç kalır diye sorsan abi geç bu soruyu der
quote:
merve yeni bir telefon alsa bana telefonu kullanmasını poyraz öğretti derPoyraza sonu dayımla biten bir kelime söyle desen Dora Dayım der
Blackeagle03 e Uğurtan ile ilgili herhangi bir olumsuz birşey söyle "kaşınma" der.quote:
Orijinalden alıntı: Ben-cePoyraza sonu dayımla biten bir kelime söyle desen Dora Dayım der
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaleynaya sen kimin çocuğusun desen "annemin" der annesinin ismini söylemez.quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ceçaleyna kapıyı çaldıktan sonra kim o? sorusuna “ben” diye cevap verir. Sen kimsin derler Çaleyna “benim ben” der
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Blackeagle03 e Uğurtan ile ilgili herhangi bir olumsuz birşey söyle "kaşınma" der.
Alıntıları GösterBlackeagle hocam allah korusun komadan çıksa ve ilk bu yorumu göstersek zıplama ethan der hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 23 Mayıs 2021; 18:21:51 >
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Çaleynaya sen kimin çocuğusun desen "annemin" der annesinin ismini söylemez.
Alıntıları GösterÇaleynaya senin küçükken adın neydi diye sorsan bilmiyorum der hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu akşam kaybedersek ve Aleyna Ç nin ismini verirsek algıcı zıpırlar tarafından potadan kaçtınız iftirası atılacak.
2-3 haftaya DAYIM mağduru eleyecek burda eğleneceğiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X