Herhalde koca dominikli medya patronunun böyle işlerle ile alakası yoktur |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2530. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 23 Mayıs 2021; 21:2:33 > -
Poyraz resmen kendine oy atanları salak yerine koyuyor. Nasılsa elenmiyorum mantığıyla, nasılsa oy atan sazanlar var aynı yola çıkıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aleyna k 2 milyon twit atmış de onlara hocam vesatlıklarından üç milyon twit atarlar. fitne füçür ekibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlemedim ama Acun'a mı diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeacealeyna k 2 milyon twit atmış de onlara hocam vesatlıklarından üç milyon twit atarlar. fitne füçür ekibi
500k olmuş hocam
-
Kendi kendine küfür eden milletiz kimse kimseyi yemesin. Hay böyle işe diye küfür etmişse, wakanda kabilesinden stevecan dürzüsü ne ağlıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
Kendi kendine küfür eden milletiz kimse kimseyi yemesin. Hay böyle işe diye küfür etmişse, wakanda kabilesinden stevecan dürzüsü ne ağlıyorÇocuğun ailesine küfür etmiş hocam bu nasıl ortaya edilen bi küfür olabilir
-
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeacealeyna k 2 milyon twit atmış de onlara hocam vesatlıklarından üç milyon twit atarlar. fitne füçür ekibi
Çaleyna twit atıyorum diye faceye mesaj atar hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El Doradomayor kerim kırmızı ajanıdır
-
Dayım çok güzel samimiyetsiz teyze taklidi yaptı
Dayım mükemmel bir adam
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498Herhalde koca dominikli medya patronunun böyle işlerle ile alakası yoktur
Soylu ekstraya katılmıştı...
-
Ayşe şaşırmış bildiğin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İsmail sen neyi anlıyorsun ki zaten
-
acaba dayım orijinal Atatürkçü Adam olabilir mi...
-
Çıldırdıysan tımarhaneye
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82mayor kerim kırmızı ajanıdır
Alıntıları GösterBen Seferoğulları ajanıyım hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X