< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2525. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
-
Yarın fragmanda İsmail falan rahat gözüküyor gibi geldi bana konseyde,bakalım,Dora stresli gibiydi sanki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Ayşe’nin gerçekten bir potansiyeli vardı başlarda,sonradan bir anda nasıl bu kadar Poyraz’ın yancısı oldu anlamadım.Şampiyonluk şansını sıfıra indirdi.Birisinin yaveriysen insanlar senin yerine yaveri olduğun kişiye atar zaten oyu.aleyna c bile daha fazla oy alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
DORA DAYIM STRESLİ OLMAZ, STRESE SOKAR.quote:
Yarın fragmanda İsmail falan rahat gözüküyor gibi geldi bana konseyde,bakalım,Dora stresli gibiydi sanki.
Mini bir anket yapıyorum
Acun yarın "Berkay mavi takıma geçiyorsun" dese. Berkay bu sefer de "kırmızı takım bizi tahrik ediyor" der mi ?
A-) Der
B-) Kesin der
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
DORA DAYIM STRESLİ OLMAZ, STRESE SOKAR.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beu
Mini bir anket yapıyorum
Acun yarın "Berkay mavi takıma geçiyorsun" dese. Berkay bu sefer de "kırmızı takım bizi tahrik ediyor" der mi ?
A-) Der
B-) Kesin derKendi başına sarı bir takıma geçse kendi gölgesinin yaveri olur.
-
Berkay adamdır dürüsttür.quote:
Orijinalden alıntı: beu
Mini bir anket yapıyorum
A-) Der
B-) Kesin der
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneŞampiyon olamaz ama bence hala kıbrıs dörtlüsüne kalma ihtimali en fazla olan kadın çünkü kendine güzel bir fan grubu yarattı muhtemelen 2.olur bu smste.
Alıntıları GösterAleyna k. Ona göre 2 adım öne geçti. Bu şekilde devam ederse sonu kötü olur. Kitle işi belli zamandan sonra fazla iş görmüyor oylar artıyor çünkü. Ben hala Merve den ümitliyim sembol çok önemli sembolü alan kadın sa ilk 4 e kadın kalır. Kadın almazsa son 4 e kadın da kalmayabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dayım için sms yetmedi. postaneden de 1000 tane mektup gönderdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHocam objektif yorum yapıcam. Sataşan taraf genelde maviler oluyor ama mağdura yatmaya çalışan taraf da genelde kırmızılar oluyor.
Alıntıları GösterHocam mavi takımın çoğu hareketi kural dışı değil ama sana karşılık veremeyen takımın üzerine daha fazla gitmeleri, alaya almaları bana ters geliyo sadece. Bir insana sadece küfür ederek hakaret etmiş olmazsın bazı davranışların da hakaretten farkı yoktur hatta dersin ki bağır çağır küfret ama böyle davranma yoksa karşılıklı birbirlerini kudurtsunlar önemli değil oyna dewam derim.
Mağdurluk yarışmanın stratejisi olmuş artık her konseye giden oy koparmaya çalışıyo bugünkü Steven'ın konuşması bile bilinçliydi bana göre.
Artık herkes yapıyo bu işleri kimi az kimi çok
-
mobile.twitter.com
ᵏᵃʳᵃᶜᵃᵏᵃʸᵃ’ˢ | ALFA BATUHAN✨ (@Batu_tek_) | Twitterhttps://mobile.twitter.com/Batu_tek_
Alinda98 BATU BAŞKANCIYMIŞŞŞŞ!
iyi geceler Dora DAYICILAR
-
-
Semih:Olay Steven’ın edilen küfüre üzülmesi,alınması falan değil,mavi takımın tamamen Batuhan’ı düşürmek için yaptığı bir operasyondur.
quote:
Semih:Olay Steven’ın edilen küfüre üzülmesi,alınması falan değil,mavi takımın tamamen Batuhan’ı düşürmek için yaptığı bir operasyondur.Kesinlikle hocam Dora'nın falan lafa girip söz alması tamamen operasyonun bir parçası KOD ADI: SMS
Demek Salı günü kolej tikisini yolluyoruz eve..
sen nası istersen poyraz efendi..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X