verir çok ağlıyo 2. ogeday Poyraz başkan olacak inşallah |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2308. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Poyraz tikisini şampiyon yaptırmayacağız...
Batuhan Karacakaya fan club
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82verir çok ağlıyo 2. ogeday Poyraz başkan olacak inşallah
Alıntıları GösterFinalde güreş ağalarının İsmail'e en az 200 bin tl'lik oyu var hocam, bizde mehmetkarahanlı'nın finalde İsmail'in rakibi için ayırdığı 2 bin tl var
-
Aynı oyunu bidaha mı koydular?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoFinalde güreş ağalarının İsmail'e en az 200 bin tl'lik oyu var hocam, bizde mehmetkarahanlı'nın finalde İsmail'in rakibi için ayırdığı 2 bin tl var
Alıntıları Gösteronu da rulette kaybetmiştir zıpır..
-
İsmail oradaki herkesten bir gömlek daha üstün performans olarak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
İsmail oradaki herkesten bir gömlek daha üstün performans olarak.Berkay ondan daha iyi hocam çok net
-
İsmailin diskalifiye edilmesini talep ediyorum
-
Bence değil hocam,hız olarak bir tık iyi belki ama İsmail çok bitirici,mental anlamda da düşmüyor oyun içinde. -
Çaleyna yense de Ayşe bi mors olsa
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merve konuşarak diriyi öldürür yeminle.
-
Bu seneki kızlar geçen senekilerden 10 kat daha iyi atışta. Tartışmasız. Şu halka mesafesinden dolayı geçen senekiler 100 atışta yapamazdı özellikle de Elif
-
Ayşe takmış aleyna ç ye hareketi çok komik ismailde ayı boğan gibi bakıyor :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu Ayşe İsmail’in sevincini yapmasın artık,1-2 kere yaptın,yeter. -
quote:
Bence değil hocam,hız olarak bir tık iyi belki ama İsmail çok bitirici,mental anlamda da düşmüyor oyun içinde.İsmail'in yüzmesi ve basket atışı vasat.
-
Basket atışına katılmıyorum,ortalama derim ben.Yüzme diyorsak da zaten bu sene adam akıllı yüzülen parkur yok,en çok yüzüleni dünkü parkurdu,4/4 yaptı. -
Poyraz adını falan yazdırmamıştır, bu performansla zaten gitmesi gerek. Takım dayanamayıp yazmış olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ÇÖPRAZZZ -
Garanti sayı yanıltmadı gene :)
-
quote:
Basket atışına katılmıyorum,ortalama derim ben.Yüzme diyorsak da zaten bu sene adam akıllı yüzülen parkur yok,en çok yüzüleni dünkü parkurdu,4/4 yaptı.Zaten o yüzden eski yüzme parkuru azaltıldı. Ben ilk başlardaki uzun yüzmeleri şu tekerlekli yüzme parkurunu hiç görmüyorum. Orda bile Balaban'a iltimas geçtiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X