< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2306. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73Kinayanilirsiniz hocam sıkıntı yok :)bu deyimi ben çıkarmadım kafamdan da üretmedim :)Bu Bir deyim , sebepsiz yere insanlar deyim üretmiyorlar :) Ayrıca deyimler sözlüğünde vardır bu hocam :)
Çoğu atasözü ve deyim maalesef sıkıntılı hocam
Akbili basılması gereken çok söz var...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanGaddarı özledim ben abi. Bu konuda zıt kutuplara da ihtiyacımız var. Dayımızı överken Mağdurtan yazacak birileri de lazım.
Alpha hesabından yazsa bare :(
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Çoğu atasözü ve deyim maalesef sıkıntılı hocam
Akbili basılması gereken çok söz var...
Alıntıları GösterErdi Başkan iyi akbil basar hocam. Kimleri kimlere akbil basmıştır ah ah...
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73Kinayanilirsiniz hocam sıkıntı yok :)bu deyimi ben çıkarmadım kafamdan da üretmedim :)Bu Bir deyim , sebepsiz yere insanlar deyim üretmiyorlar :) Ayrıca deyimler sözlüğünde vardır bu hocam :)
Hocam, düşüncelerinizi aynı şekilde ifade etmenizi sağlayacak daha zararsız başka deyimler de var. Forumda kadınlar da var, rahatsız olabilirler.
-
Kafa bırakmadı adamda.quote:
Orijinalden alıntı: IronimAleyna Ç. eşek gibi anırıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam mesajda yazdım konudaki bayan arkadaşlar kusura bakmasın sözüm meclisten yanı burada Meclis bu konu dan dışarı yazdım zaten . Yani yarışmadaki arkadan konuşan dusuk volume ile karşı tarafa laf giydirmeye çalışan , kendi söylemleriyle çelişen şahsiyet icin yazdım . Mesajı lütfen tam okuyunuz hocam . Genelleme yapmadığımı özellikle belirttim . Benim de eşim ve kızım var yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Kafa bırakmadı adamda.
Alıntıları Göster2016 Mehmet hocam. Rapidoooooo .d
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctHocam diğer hesaba geçin 😈
Alıntıları GösterHocam ben o davadan beraat ettim, yeni fail olarak avatarında windows xp olan bir abimizi seçtiler ama mahkemeye katılmadığı için dava sonuçlanamıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoHocam ben o davadan beraat ettim, yeni fail olarak avatarında windows xp olan bir abimizi seçtiler ama mahkemeye katılmadığı için dava sonuçlanamıyor.
Alıntıları Göstersen benim yan hesabımsın hocam
-
quote:
Kafa bırakmadı adamda.
Alıntıları GösterCiddiyim sırf şu kızın bağırması yüzünden izleyesim gelmiyor. Biri parkura çıkınca sesi kapatıyorum, bu nedir yahu.
-
Hocam zamanıyla deyimler sözlüğünü okumuşluğum var o konuda haklısınız sözlükten çıkarılması gereken çok deyim var ama kimse teşebbüs etmemiş :)
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanErdi Başkan iyi akbil basar hocam. Kimleri kimlere akbil basmıştır ah ah...
Alıntıları GösterERDİ BAŞKAN kara BULUTLARI dağıtmayı sever hocam
-
Dörttttttttttt diye bağırıyo ya o esnada tokat atasım geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: IronimCiddiyim sırf şu kızın bağırması yüzünden izleyesim gelmiyor. Biri parkura çıkınca sesi kapatıyorum, bu nedir yahu.
Alıntıları Göster
Kırmızı’nın erkekleri baya iyi ama kızları hüsran,1-2 oyun zor alıyorlar total olarak oyun başına. -
quote:
Orijinalden alıntı: SerdaR^73Hocam mesajda yazdım konudaki bayan arkadaşlar kusura bakmasın sözüm meclisten yanı burada Meclis bu konu dan dışarı yazdım zaten . Yani yarışmadaki arkadan konuşan dusuk volume ile karşı tarafa laf giydirmeye çalışan , kendi söylemleriyle çelişen şahsiyet icin yazdım . Mesajı lütfen tam okuyunuz hocam . Genelleme yapmadığımı özellikle belirttim . Benim de eşim ve kızım var yani :)
Hocam öncelikle eşinize ve kızınıza Allah ömür versin. Niyetinize laf söylemek haddime değil ama dediğiniz gibi yanlış anlayanlar olabilir.
-
Amin hocam çocuğu olan herkese uzun ömür versin , bayan arkadaşlarım üzerinize alınmayın tekrar tekrar belirteyim . Deyimi Ayşe icin kullandım genelleme yapmadım .👍
Berkay adamdır bu sene o kazanmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoBir de "Dışarıda Dora'yı dövecez" diyenler var. Bunu Emin gibi tıfıl birinin destekçileri söylese anlarım ama başpehlivanın destekçileri söyleyince başpehlivan küçük düşüyor. İsmail orman davetine gidemeyince 10 kişi siz mi geldiniz derleeeer.
Alıntıları Gösterbende bunu anlamıyorum hocam dışarda olsa ismail şöyle böyle yapar sanki dışarıda orman kanunları var emin olun ismail dışarda yarışmada ettiği tehditlerin dahi onda birini edemez sanki adam dövmenin tedit etmenin cezası sadece acunun yarışmasında var zannediyorlar
-
quote:
Berkay adamdır bu sene o kazanmalı.Batuhan Başkan kazanmalı hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X