Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.618.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23042305230623072308
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Doraya bi acun bi balaban bi Batuhan tokat manyağı oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdaR^73

Kinayanilirsiniz hocam sıkıntı yok :)bu deyimi ben çıkarmadım kafamdan da üretmedim :)Bu Bir deyim , sebepsiz yere insanlar deyim üretmiyorlar :) Ayrıca deyimler sözlüğünde vardır bu hocam :)

Çoğu atasözü ve deyim maalesef sıkıntılı hocam

Akbili basılması gereken çok söz var...

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

Gaddarı özledim ben abi. Bu konuda zıt kutuplara da ihtiyacımız var. Dayımızı överken Mağdurtan yazacak birileri de lazım.

Alpha hesabından yazsa bare :(

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Çoğu atasözü ve deyim maalesef sıkıntılı hocam

Akbili basılması gereken çok söz var...

Alıntıları Göster

Erdi Başkan iyi akbil basar hocam. Kimleri kimlere akbil basmıştır ah ah...

• quote:

Kinayanilirsiniz hocam sıkıntı yok :)bu deyimi ben çıkarmadım kafamdan da üretmedim :)Bu Bir deyim , sebepsiz yere insanlar deyim üretmiyorlar :) Ayrıca deyimler sözlüğünde vardır bu hocam :)

Hocam, düşüncelerinizi aynı şekilde ifade etmenizi sağlayacak daha zararsız başka deyimler de var. Forumda kadınlar da var, rahatsız olabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

Aleyna Ç. eşek gibi anırıyor.

Kafa bırakmadı adamda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

Hocam mesajda yazdım konudaki bayan arkadaşlar kusura bakmasın sözüm meclisten yanı burada Meclis bu konu dan dışarı yazdım zaten . Yani yarışmadaki arkadan konuşan dusuk volume ile karşı tarafa laf giydirmeye çalışan , kendi söylemleriyle çelişen şahsiyet icin yazdım . Mesajı lütfen tam okuyunuz hocam . Genelleme yapmadığımı özellikle belirttim . Benim de eşim ve kızım var yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Kafa bırakmadı adamda.

Alıntıları Göster

2016 Mehmet hocam. Rapidoooooo .d

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Hocam diğer hesaba geçin 😈

Alıntıları Göster

Hocam ben o davadan beraat ettim, yeni fail olarak avatarında windows xp olan bir abimizi seçtiler ama mahkemeye katılmadığı için dava sonuçlanamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Hocam ben o davadan beraat ettim, yeni fail olarak avatarında windows xp olan bir abimizi seçtiler ama mahkemeye katılmadığı için dava sonuçlanamıyor.

Alıntıları Göster

sen benim yan hesabımsın hocam

• quote:

Kafa bırakmadı adamda.

Alıntıları Göster

Ciddiyim sırf şu kızın bağırması yüzünden izleyesim gelmiyor. Biri parkura çıkınca sesi kapatıyorum, bu nedir yahu.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt

Hocam zamanıyla deyimler sözlüğünü okumuşluğum var o konuda haklısınız sözlükten çıkarılması gereken çok deyim var ama kimse teşebbüs etmemiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

Erdi Başkan iyi akbil basar hocam. Kimleri kimlere akbil basmıştır ah ah...

Alıntıları Göster

ERDİ BAŞKAN kara BULUTLARI dağıtmayı sever hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Ironim

Ciddiyim sırf şu kızın bağırması yüzünden izleyesim gelmiyor. Biri parkura çıkınca sesi kapatıyorum, bu nedir yahu.

Alıntıları Göster
    Dörttttttttttt diye bağırıyo ya o esnada tokat atasım geliyor.

• Kırmızı’nın erkekleri baya iyi ama kızları hüsran,1-2 oyun zor alıyorlar total olarak oyun başına.
  • quote:

Hocam mesajda yazdım konudaki bayan arkadaşlar kusura bakmasın sözüm meclisten yanı burada Meclis bu konu dan dışarı yazdım zaten . Yani yarışmadaki arkadan konuşan dusuk volume ile karşı tarafa laf giydirmeye çalışan , kendi söylemleriyle çelişen şahsiyet icin yazdım . Mesajı lütfen tam okuyunuz hocam . Genelleme yapmadığımı özellikle belirttim . Benim de eşim ve kızım var yani :)

Hocam öncelikle eşinize ve kızınıza Allah ömür versin. Niyetinize laf söylemek haddime değil ama dediğiniz gibi yanlış anlayanlar olabilir.

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

Amin hocam çocuğu olan herkese uzun ömür versin , bayan arkadaşlarım üzerinize alınmayın tekrar tekrar belirteyim . Deyimi Ayşe icin kullandım genelleme yapmadım .👍

• Berkay adamdır bu sene o kazanmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Bir de "Dışarıda Dora'yı dövecez" diyenler var. Bunu Emin gibi tıfıl birinin destekçileri söylese anlarım ama başpehlivanın destekçileri söyleyince başpehlivan küçük düşüyor. İsmail orman davetine gidemeyince 10 kişi siz mi geldiniz derleeeer.

Alıntıları Göster

bende bunu anlamıyorum hocam dışarda olsa ismail şöyle böyle yapar sanki dışarıda orman kanunları var emin olun ismail dışarda yarışmada ettiği tehditlerin dahi onda birini edemez sanki adam dövmenin tedit etmenin cezası sadece acunun yarışmasında var zannediyorlar

• quote:

Berkay adamdır bu sene o kazanmalı.

Batuhan Başkan kazanmalı hocam.

• 
Sayfa: önceki 23042305230623072308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.