youtube açıyorum yorumlar dora dayı ekşi dora dayı dh'de en çok yazan ekipte yarım yamalak izleyen ben bile varım bir kişi hariç herkes dayıcı o kişi de zaten eski dayıcı bu adam giderse yarışma biter |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2302. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82youtube açıyorum yorumlar dora dayı
ekşi dora dayı
dh'de en çok yazan ekipte yarım yamalak izleyen ben bile varım bir kişi hariç herkes dayıcı o kişi de zaten eski dayıcı
bu adam giderse yarışma biter
Bravo hocam. Dora Dayım bir markadır, o yoksa fragman yok, o yoksa bu konu yok, o yoksa Youtube videolarında izlenme yok.
-
sıvacı kaleyna
-
Kolpaçino Mağdurhan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
vay be batuboy 4 ay boyunca her türlü kahrını çeken melis için değil de aleyna ç için potaya girdin nankör
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498vay be batuboy 4 ay boyunca her türlü kahrını çeken melis için değil de aleyna ç için potaya girdin nankör
senaryo
-
Ünlüler adası gösterilir;
Dora Dora Dora Dora Dora Dora
Bak bak bak kırmızı takıma bak Acun u referans göstererek Dora dayıyı gömüyorlar
Acun senin adaletinin.....
Acun abi bile Dora ya hastadan ümit kesildi dedi diye Batuhan ve İsmail Dora yı küçümsüyorlar
Acun acunnnnnnn acunnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 9 Mayıs 2021; 20:46:16 >
batunun TİTREYEREK ZIRLAYARAK KORKTUĞU bölümü sıvama bölümü
-
midemi bulandırıyorsunuz albat
-
Dayım
ANNE DAYI...
-
Konseyde yaşadığım haksızlıklar diyor dayım baya duygulandı yav
AleynaK mağduru iyi kullanıyor yalnız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ulan stevena üzüleceğim aklıma gelmezdi
-
steven
-
Haftaya iletişimde ailelerle buluşma varmış diyorlar. Benim bildiğim Acun ne yapar eder kırmızılara verir o oyunu. O yüzden bu hafta olacak olan iletişimi maviler alabilir, yarınki büyük ödülü yine büyük ihtimalle kırmızılara verirler bir şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Acun abi bile Dora ya hastadan ümit kesildi dedi diye Batuhan ve İsmail Dora yı küçümsüyorlar
Acun acunnnnnnn acunnnnnnnnnn nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnİsmail, düğün olayındaki gibi "evlat" konusunda da kınadığını yaşamadan ölme diyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X